Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno [Minecraft server] PermissionsEx problém

Zdravím, neporadil by mi někdo jak nastvit v pluginu PermissionsEx pro defaultní skupinu možnost pro stavění a ničení bloků? U skupin s administrátorskými právy, kde mám příkazy permissions.*, essentials.* aj. je vše v pořádku. Jenže u skupiny normálních hráčů jsem přiřadil jenom pár příkazů a teď řeším problém, že tato skupina nemůže nic stavět ani ničit. Dále bych se chtěl zeptat na plugin GroupManager. Píše se, že se prý hodí k pluginu essentials. Nechcou se mi ale znova nastavovat všechny permissiony a ani nevím jak to bude koridovat s pluginem permissions. Server zatím jede na bukkitu pro verzi 1.6.4. Děkuji za případné rady.

loading...
Předmět Autor Datum
Zapni si pro určitého hráče debug: /pex user NICK toggle debug (nebo v config.yml globálně, debug: t…
dan55 24.11.2013 09:53
dan55
Zkoušel jsem ten debug nastavit přímo pro skupinu, pak v configu. Nice bohužel nefungovalo, zato jse…
Grakon2702 24.11.2013 14:25
Grakon2702
Zkus essentials.build kompletní list je tu: Perm
dan55 24.11.2013 15:48
dan55
Ok, díky moc, už to funguje jak má :)! poslední
Grakon2702 24.11.2013 16:11
Grakon2702
Já ti sice neporadím, ale obrať se na mého (bývalého) přítele Fanarima. Pokud máš Skype, hledej "luh…
SteveXtreme 24.11.2013 09:56
SteveXtreme

Zapni si pro určitého hráče debug:
/pex user NICK toggle debug
(nebo v config.yml globálně, debug: true)

Pak v konzoli/logu sleduj, jaké oprávnění se kontrolují pro to ničení bloků (prostě znič blok a uvidíš to v konzoli) a nastav to pak defaultní skupině :-).

Zkoušel jsem ten debug nastavit přímo pro skupinu, pak v configu. Nice bohužel nefungovalo, zato jsem zase přišel na jednu věc. Všechny hodnosti, které mají nastaveno povolení essentials.*, mohou normálně stavět, ostatní ne. Kdyby se mi tedy podařilonajít příkaz, který toto nastavuje, měl bych po problému, jenoom nemám absolutně tušení, který to je. Přidávám obrázkový soubor, ve kterém je věta , která se mi vypíše při pokusu něco zničit.

Edit: Mimochodem s konzolí bohužel nemohu zatím nijak pracovat, momentální hosting mi tuto službu jaksik nemůže s technických důvodů poskytnout.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...