Avatar uživatele
anonym

Co takhle přidat ještě hodnocení „Platinového uživatele“?

Změna je život. Platinu beru jako lepší než zlato. Případně by se to mohlo jmenovat „Diamantový uživatel“. Očekávám odpovědi především typu, že jak to je teď je to ideální a nechci změny. :) Toto je jen návrh, tak mě nesnězte zaživa (především zlatí) :) :D. Platinový uživatel by mohl mít třeba možnost otevřít online chat pro zvané, kde by odpovídal online na otázky. Možná třeba i ve formě nějaké soutěže. Pak třeba možnost odemčení zamčené otázky? Kreativitě se meze nekladou. Někde jsem to slyšel. :) Platinový uživatel by byla nástavba zlatého uživatele a taky forma výzvy, aby nám zlatí uživatele nezakrněli. Jistě, že tento web není o bodech a soutěžení kdo je víc, ale jde spíše o vlastní formu vůle postupovat v před a zlepšovat se. I každy další bod navíc může zlepšit náladu a jako, že kdo dneska nemá občas den na draka? Asi téměř každý.

Nevím, kolik přesně bodů je třeba potřeba na zlatého uživatele, ale na platinového navrhuji dvojnásobek! :))

Zajímavá 0 před 2876 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Takový návrh by podle mne k ničemu nebyl dobrý. Čemu by to pomohlo? Pokud máš opačný názor, obrať se na admina. To je věcí administrátorů a majitele stránek. Nikdo z nás to nemůže ovlivnit ani zavést. Z toho důvodu je i jakákoli diskuze na toto téma bezpředmětná.
Pokud se ti to podaří, navrhuji aby diamantový začínal po dosažení 5 milionů bodů.

Upravil/a: Drap

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
quentos

Jak už bylo řečeno, to my tady nevyřešíme, leda admin.
A navíc už tady taková otázka byla. http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/tip-pro-adminky-uvitali-by-jste-kdyby-tady-po-zlatu-nasledovala-treba-diamantova-ci-platinova-meta

Zdroj: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/tip-pro-adminky-uvitali-by-jste-kdyby-tady-po-zlatu-nasledovala-treba-diamantova-ci-platinova-meta

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rokio

Podle mě je to skvělý nápad. Má hlavu a patu a je dobrou motivací pro zlaté hráče, aby jak říkáš nezakrněli. Akorát ty výhody diamantového/pla­tinového uživatele by se měly ještě nějak domyslet.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Při nynějším systému bodování již bohužel nemám tolik času, abych se dožil výsady býti platinovým! A mám dojem, že nebudu sám!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

quentos: Díky. Tentokrát jsem to ani nezkoušel hledat jestli tu dotaz už je nebo není. Máš pravdu v tom, že to tu nijak neovlivníme, ale co když admin uvidí nějaké názory a zváží to potom víc, než když mu pošlu email s návrhem a on to zavrhne jako, že o to lidi nebudou stát? Uvažuji spravně? :)

před 2876 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Ano, uvažuješ správně. Proto píši vše sem a nikdy adminovi.

před 2876 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek