Avatar uživatele
anonym

Co ted zrovna ctete ? Ja knizku Robin od Zdeny Frybove . zabavna a zaroven psychologicka. -iv-

Doplňuji:
Mam i malinkateho kretena … budu cist po Robinovi. Knizky mi pujcila kamaradka ,po ostatnich se podivam … necham si rada doporucit. Diiiky.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, hanulka11, dědapetr před 4740 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ReHu

Osobnosti plus od Flor. Litauerové.
Skvělá. Moc jsem se dozvěděla. I o sobě 🙂.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Mám rozčtenou knihu od Poul Andersona „Loď na milion let“. Pohled několika nesmrtelných,kteří procházejí věky,jejich pohled na vyvíjející se lidstvo. A pro „dědupetra“,doktora jsem četl před cca 40 lety,a klidně bych mohl znova.Vraždy houbama,opice se smyčkou atd. vymyslel genius,nebo úplný cvok.Jenom doplním,že ta kniha byla v „salátovém“ stavu,a četlo nás ji 5 najednou,listy putovali od jednoho k druhému.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dědapetr

Já čtu knihu: Dr. Fu-Manchu autor:Sax Rohmer.Je to příběh o Dr. Fu Manchu je geniální a přitom krutý vědec, hlava tajné čínské organizace usilující o světovou nadvládu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Už nejsem vaše dcera-Karin Jackel,pravdivý příběh dívky Moniky o zneužívání ve své rodině,je to šokující životní příběh této dívky,dnes už ženy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Deli

Máš pokračování – Malinkatý kretén? Taky nemá chybu. Vůbec všechny její knížky jsou úžasné, čtu je i opakovaně. Třeba Den jako stvořený pro vážnou známost, Den jako stvořený pro nevěru, Neděle jako stvořená pro vraždu – skvělé, zasměješ se a má to hloubku, fantastické mezilidské vztahy, čte se to jedním dechem.
Já teď čtu 3 detektivky – Lee Child: Bez slitování, Výstřel, Únos – jsou v jedné knize, už jsem u třetí. Na detektivky nejsem, tuhle knihu jsem dostala a tak jsem se do ní pustila. A čtu každou volnou chvilku, děj má spád a je to zajímavé, promyšlené, líbí se mi to.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Já čtu Neber si to osobně od Eileen Dreyer je to z lékařského prostředí o zdravotní sestře, která s po autonehodě ocitne na druhé straně/probudí se na nemocniční posteli a „zažívá jaké to je“. Je to trochu i s krimi zápletkou .
Dočetla jsem právě Šepoty a lži od Joy Fieldingové také dobré čtení mám ráda její knihy.

Mám vždy rozečtených několik knih najednou a sáhnu vždy po té, která ten den je mi bližší.

Ještě mám „načatou“ knihu o Řecku- dělám plán cestování ,které mě za měsíc čeká .....hurá

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek