Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktivace sady Microsoft Office

Kde dělám chybu? Nový netbook Lenovo S10-2 s nainstalovanými Win XP a zkušební (60denní) verzí Microsoft Office 2007 mi při pokusu aktivovat Office z plochy (získat aktivační kód) přes aktivačního asistenta hází tuhle hlášku:

Pomocník pro aktivaci sady Microsoft Office nemohl vyžádat zkušební aktivační kód. Zkontrolujte připojení k Internetu a opakujte akci. Pokud chyba potrvá, vyžádejte si zkušební aktivační kód na webové stránce pctrial2007.

Aktivační kód nemám. Připojení je v pořádku. Když dělám všechno podle toho, co je tam napsáno, tak se přes web MS doklikám zpátky k tomu aktivačnímu asistentovi a jsem tam, kde jsem byl. Už mi z toho hrabe. Nemá s tím prosím někdo zkušenosti?? Předem děkuju za pomoc.

Předmět Autor Datum
Budu střílet naslepo. Předpokládám, že 60 denní verze je "demo" a pro přechod na funkční verzi nutno…
Pavel 07.04.2010 22:35
Pavel
Zaplaceno nemám. Nechci přejít na funkční verzi, zkušební verze má normálně fungovat dva měsíce zada… poslední
FBU 07.04.2010 23:12
FBU

Budu střílet naslepo. Předpokládám, že 60 denní verze je "demo" a pro přechod na funkční verzi nutno zaplatit. Máš zaplaceno?

Už jsem při aktivaci zažil, že nefungovala z omezenýho účtu (ne-admin), musel jsem jednu z aplikací prvně spustit jako administrátor a teprve pak aktivace proběhla OK. Není to tenhle případ?

Pavel

Zaplaceno nemám. Nechci přejít na funkční verzi, zkušební verze má normálně fungovat dva měsíce zadarmo, na mojí Toshibě, koupené loni v září, to normálně fungovalo a pak se z toho stal prohlížeč:-) Nainstaloval jsem si tam OpenOffice.
Na tomhle Lenovu sice MS Office běží, ale při každým otevření Wordu to furt chce 25místný kód Product Key, který mi nepřišel, ačkoliv přijít měl (prostřednictvím toho asistenta), jestli tomu dobře rozumím. Když okno pro vkládání klíče zavřu, zeptá se to, jestli chci zrušit instalaci, kliknu na ano, okno se zavře a Word pak už běží. Ale týhle mezihry bych se rád zbavil, koupil jsem Lenovo přítelkyni a ona je ještě větší FBU než já. Taky mi není jasný, jak v XP spustit aplikaci jako administrátor. Toshiba má Win 7 a tam jsem se to naučil...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru