Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem akumulator emgeton x5 cult (mp4 prehravac)

Ahoj..koupil jsem si tento mp4 prehravac pro me ty vlastnosti uplne staci a vyhovujou az na jednu a to vydrz baterie :( chtel jsem se zeptat jestli se nedaa dokoupit jiny akumulator ktery vic vydrzi myslimm delsi dobu dekuju predem a jeste jaky mate tady s tim pristrojem zkusenosti vy?jestli sem koupil dobre nebo ne nebo na co si mam dat pozor atd. dekuju moc

Předmět Autor Datum
Tak koukam, že ti nikdo neodepsal. Bejt tebou, tak navštívím nějaké stránky o firmě Emgeton (www.emg…
ferokulda 05.01.2008 17:05
ferokulda
OK diky moc aspon nekdo
brizap 05.01.2008 17:32
brizap
pro me ty vlastnosti uplne staci ruku na srdce, kolko krat ste na tom pozeral nejake video? podla m… poslední
2laak 05.01.2008 17:56
2laak

Tak koukam, že ti nikdo neodepsal. Bejt tebou, tak navštívím nějaké stránky o firmě Emgeton (www.emgeton.com) - možná to sou i oficiální stránky výrobce, tam bude určitě nějaká technická podpora i fórum. Já už tam řešil nejeden problém (mam starší Emheton Meizu X2)

pro me ty vlastnosti uplne staci

ruku na srdce, kolko krat ste na tom pozeral nejake video? podla mna su tie videa nepozeratelne a PMP buducej generacie iste nevzidu z MP3 prehravacov. Je uplne zbytocne kupovat taketo zazraky s "obrovskym" displayom. Podla mna by bol postacil aj Emgeton X1 Cult, taktiez aj v 4GB verzii. Lacnejsi prenosnejsi, bez zbytocnosti. Kamos ho kupil nedavno a je s nim absolutne spokojny. Lahka ovladatelnost, maly na rozmery, velky na pamat, vydrz vynikajuca. Keby ste nebol kupoval mp3 prehravac s takym velkym displayom, bola by vydrz niekde celkom inde.

jestli se nedaa dokoupit jiny akumulator

nie, tento mp3 (ostatne skoro vsetky dnesne) ma vstavanu Li-Pol bateriu. neuvadzate, kolko vam vydrzi, porovnajte s udajmi udavanymi Emgeton-om, ak sa priblizne rovnaju, nema zmysel protestovat. Je potrebne sa pred kupou informovat.

udaje z www.emgeton.com:

Playback Time:
- Music Up to 10 hours continuous playback
- Video Up to 3 hours continuous playback

10 hodin, to je docela malo. napr. moj favorit COWON iAudio F2 (4GB) ma playback time az 22 hodin, podobne aj Sony prehravace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru