Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem analog na novém lcd televizoru

Zdravím, zajímalo by mě, jestli je možné, že televize, která má dvb tuner a je tedy připravená na pozemní digitální vysílání je schopna přehrát taky starý analogový signál. Jedná se o TV Toshiba 32XV505DG a když zadám do manuálního vyhledávání kanál, na kterém by měla být analogová jednička z Cukráku, tak síla signálu 0, kvalita "slabá", prostě žádný signál. Nějak se mi nechce věřit, že by to ta bedna nezvládla, ale nevím jak na to. Možná stačí přenastavit jen nějakou prkotinu nebo něco jinak zapojit či co, tak kdyby ste měli návrhy a chtěli se podělit, budu rád.

Předmět Autor Datum
Pokud to máš připojené ke správné anténě,dej analog ladit automaticky a on by si měl ty kanály vyhle…
ajavar 07.09.2009 20:54
ajavar
Musis si tam nejak zvolit ze chces hladat analogove kanaly a nie digitalne, to je zasadny rozdiel. N…
MM.. 08.09.2009 01:28
MM..
.. a daj tam automaticke hladanie, pre cisla kanalov su tusim v kazdom druhom state ine frekvencie,… poslední
MM.. 08.09.2009 01:32
MM..

Musis si tam nejak zvolit ze chces hladat analogove kanaly a nie digitalne, to je zasadny rozdiel. Navod ti k tomu nepribalili?

P.S. samozrejme musis mat strcenu spravnu kvalitnu analogovu antenu do spravneho konektoru (pre analogovu antenu). Na taku tu digitalnu stolovu antenu typu "kus dratiku" analog urcite nechytis.

.. a daj tam automaticke hladanie, pre cisla kanalov su tusim v kazdom druhom state ine frekvencie, takze s cislami kanalov moc nepochodis. Navyse s cislami kanalov je nutne si vsimat pismena pasem (C, V, U, atd, to nie je jedno). Pouzi automaticke ladenie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru