Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aplikace v iPadu nejdou spustit

Zdravím,
nevíte prosím někdo, jak je možné, že stažené aplikace v iPadu najednou nejdou spustit (např. iBooks, iTunes U, včetně koupeného Office 2 HD)?
Odpoledne hned po stažení normálně běžely, večer po zapnutí iPadu už ne. Po kliknutí na ikonku aplikace jen problikne a hned zase zmizí. Mám konkrétně iPad mini, teprve druhý den, předchozí zkušenost s Apple nemám, takže možná nevím něco, co je úplně jasné.
Moc děkuju za radu...

Předmět Autor Datum
Mám iPad velký, aby nejelo nic se mi nestalo, jestli to neodešlo. Zkus nejprve v Nastavení-->Obecné-…
Filuta 12.11.2012 01:31
Filuta
Nejdřív to zkus jen zapnout a vypnout, taky se mi občas stává že ajfoun nespolupracuje. Když to neza…
Metride 12.11.2012 09:04
Metride
Moc díky, vypadá to, že pomohlo to obnovení přes iTunes - zatím aplikace běží, tak snad budou i nadá… poslední
la2 12.11.2012 10:23
la2

Mám iPad velký, aby nejelo nic se mi nestalo, jestli to neodešlo. Zkus nejprve v Nastavení-->Obecné-->Obnovit-->Obnovit všechna nastavení. Tím se nepřijde o data, ale celé se to restartuje. Když to nepomůže, tak zkus celkové obnovení ze zálohy přes iTunes, tím se nahraje opětovně firmware a celý systém, o data se též nejpřijde. Když ani to nepomůže, tak to odešlo a reklamuj.

Moc díky,
vypadá to, že pomohlo to obnovení přes iTunes - zatím aplikace běží, tak snad budou i nadále :-) Nešly otevřít jen ty mnou nainstalované, původní ano, proto se mi nezdálo, že by to byl nějaký celkový zkrat. Normálně zapnout-vypnout nezabíralo, ale teď už tedy snad OK...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru