Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem autochk program not found skipping autocheck

Čau
Měl jsem na notebooku win xp, win 7 a ubuntu. Rozhodl jsem se ze si necham jen win 7 a tak jsem se pomocí programu Gparted dal do mazani OS. Ubuntu jsem smazal to slo v pohode ale s xp byl vetsi problem. měl jsem totiz oddil s win xp pote boot oddil pro win 7 a pote az win 7 proto jsem musel dát bootovaci oddíl před win xp a pak až smazat win xp trvalo to asi 1 a pul hodiny vše probehlo uspěsne ale kdyz jsem spustil win 7 naskocilo mi spusteni win 7 a pote hlaska autochk "program not found skipping autocheck" poté se win 7 restartuje.

Zkoušel jsem hledat na googlu a zkoušel jsem automatickou opravu pomoci instalacnoho cd taky jsem zkoušel přikazovy řadek z nstal cd a přikaz bootrec ale nic nepomohlo.

Omlouvám se za gramatické chyby.

Předmět Autor Datum
těžko říct co všechno jsi zničil a proč jsi to pracně mazal/přesouval hodinu a půl. mimochodem: samo…
lední brtník 02.07.2013 18:22
lední brtník
S tim bootrec jsem zkoušel všechny nic nepomohlo a tak složitě jsem to dělal protože gparted dokáže… poslední
Michaal 02.07.2013 20:44
Michaal

S tim bootrec jsem zkoušel všechny nic nepomohlo a tak složitě jsem to dělal protože gparted dokáže zvětšit oddíl s win 7 jsen pokud je volne misto před nebo za oddilem ale jelikož smazaný oddíl byl až za bootovacím oddílem tak jsem nemohl rozšířit oddíl s win 7 a tak jsem jakoby předhodil oddíl se smazaným xp a boot oddíl.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru