Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem battlefield 3 nebo 4 ?

Zdravím potřebuji poradit jde mi hlavně o multiplayer, a chci se zeptat na různé názory hráčů tohoto titulu.. Bylo mi řečeno když chci battlefield kup si 3ku a budeš happy 4ka je odfláknutá trojka na nových mapách.. Jde mi ale o to znát názor více lidí, hlavně těch kteří tuto hru opravdu hrají a co je lepší koupit v dnešní době.. BTW čekat na hardline se mi zatím nechce.. chtěl bych hrát už teď :)

Předmět Autor Datum
Sériu BF obľubujem od jej začiatku, osobne ostávam na 1942, vie ma doteraz tak neskutočne zabaviť, ž…
neregistrovaný 19.07.2014 11:41
neregistrovaný
Děkuji oceňuji Tvoji práci mi to takhle hezky vypsat a určitě se v tom vyznáš když to hraješ od 1942…
ss 19.07.2014 12:02
ss
Na desiate výročie od vydania BF 1942 Origin ponúkol tento titul zadarmo. Aktuálne už neviem ako to…
neregistrovaný 19.07.2014 12:38
neregistrovaný
pro mě je srdcovka BF2. Nahráno přes 1000 hodin, takticky asi nejlepší díl, co kdy vyšel. poslední
touchwood 19.07.2014 21:26
touchwood
Tak ono to je víceméně z deště pod okap, obě dvě hry jsou nedodělané, zabugované, ale co se podpory…
Bounty 19.07.2014 12:59
Bounty
Pani tu hru asi nehrali - BF3 uz dostali do stavu, ze je hra bez problemov hratelna, u BF4 to este s…
Michal2 19.07.2014 17:23
Michal2
Za mě určitě 3. 4 mi příjde už víc na styl COD a je graficky taková plastická. 3 se mi libí víc graf…
Rko 19.07.2014 20:01
Rko
A já budu oponovat. BF3 byl fail od začátku do konce - podivné mapy, divné barevné filtry (modrá), n…
touchwood 19.07.2014 21:24
touchwood

Sériu BF obľubujem od jej začiatku, osobne ostávam na 1942, vie ma doteraz tak neskutočne zabaviť, že to nie je možné, ale k téme a tvojej otázke. BF3 je nedorobené a aj cez všetky patche a updaty, ktoré vydávali/vydávajú, to už neviem, pretože som ju dlhšie nehral, tak je tam kopa zanedbaných bugov, ktoré nie sú zas tak malé, ale väčšinou by ti to hru nemalo nejak výrazne ovplyvniť, ak by si do toho nebol tak zarytý. Bugy spoznáš hlavne na preplnených mapách, ktoré doslova nie sú stavané na 64 hráčov. Pri BF4 je to oveľa lepšie, no už ma to tak nezaujalo ako jeho predchodca. Hrateľnost pociťujem celkom rozdielnu, no samozrejme to nie je až tak hrozné, ak chceš ale typickú BF klasiku, tak by som išiel do BF3 (tú klasiku neberte doslovne). Iným dôvodom pre BF4 by mohol byť fakt, že je to najnovší titul zo série a predsa len je tam aj viac hráčov, no nehovorím, že na BF3 sa nenájdu, je ich tam stále obrovské kvantum a dá sa solídne zahrať, možno ďalším dôvodom by bol ten, že je to pre bližšie roky posledný titul tohoto typu ako BF poznáme. Zanedlho tu máme Hardline, ktorý ponúkne niečo odlišné a to, čo príde po ňom netuší nikto, no to je len môj osobný názor. V závere by som sa vydal rozhodne do BF4.

Děkuji oceňuji Tvoji práci mi to takhle hezky vypsat a určitě se v tom vyznáš když to hraješ od 1942, tu jsem tenkrát před dlouhýma rokama hrál jako demo v multiplayeru a byla to pecka.. bylo to prostě něco jinýho něco novýho.. Battla 3 jsem hrál jen closed beta nebo jak to bylo a na počítači který to úplně tak nezvládal na framerate .. takže jsem nemohl objektivně posoudit a battlefield 4 jsem hrál pouze warez single playeru, který stál na starou bačkoru jediné co mě u toho drželo byla grafika.. Ale multiplayer mě láká už dlouho u této série ( před tím zarytý zastánce call of duty, ale počítaje asi 5 dílem už mě to celkem přestalo bavit kupovat a poslední koupě ghost bylo vyhození peněz oknem.. úplně stejná hra jako modern warfare 3, pořád stejně malé mapy a 3/4 mých úmrtí do zad a zbytek kemp to win..) Jdu koupit tu 4ku jsem asi rozhodnutej díky :)

Na desiate výročie od vydania BF 1942 Origin ponúkol tento titul zadarmo. Aktuálne už neviem ako to s ním je, ale áno. Každý, kto niekedy hral nejaký BF titul vrátane 1942, tak uzná, že je to stále zábavné, ďalej by som rozhodne umiestnil BC2. Nemôžeš porovnávať open betu s konečnou hrou, aj keď tam ten rozdiel až taký veľký nie je a určite už nie posúdiť hru ako takú, konkrétne pre teba dôležitý multiplayer, na základe hrania singleplayeru. Pri BF3 nepociťujem žiadne framedropy ani na tých najväčších mapách s počtom hráčov 64. V bete bola pokiaľ si pamätám sprístupnená mapa Metro a následne Caspian Border pre conquest a conquest large a ani v beta fáze som nepociťoval problémy s framerate, možno bude chyba u teba, teda bola. Ďalej, ak si chceš užiť multiplayer ako taký, tak by som na grafiku nehľadel, to ja ale len môj názor. Osobne, aj keď som hral nejaké tituly, tak som hral s čo najnižšími detailami, no zároveň, aby to bolo ako tak hrateľné na základe toho grafična, no to len, keď som hral doslova zaryto, ak som si chcel hru užiť ako takú, tak rozhodne na full detailoch neoľutuješ, BF3 aj BF4 vyzerajú po tejto stránke dobre. Rozpytvávať ďalej cod by asi nemalo zmysel, to je kapitola sama o sebe, no taktiež som bol hardcore cod hráč, ale tak isto aj BFkár, no cod od MW2 vyššie pre mňa nemá hodnotu. Ešte raz ti teda vravím, že na tvojom mieste by som išiel radšej do tej štvorky, no môže tu mať niekto aj iný názor.

Tak ono to je víceméně z deště pod okap, obě dvě hry jsou nedodělané, zabugované, ale co se podpory ze strany vydavatele týče, tak BF3 je mrtvé, tudíž z tohohle rozstřelu vychází jako "vítěz" BF4. Je pravda, že i já nedám dopustit na staré klasiky (stará CoD, MoH:AA), ale tíhnu k modernám. Z mého pohledu je BF3 prasárna, co se nedá hrát, zbytečně překombinovaná, dodnes hraji BFBC2.

Pani tu hru asi nehrali - BF3 uz dostali do stavu, ze je hra bez problemov hratelna, u BF4 to este stale neplati, ale zaviedli tam CTE, takze postupne budu nasadzovat patche z CTE, u ktorych su ludia nadseny, ze sa vyvoj konecne niekam hybe.

Takze osobne pokial si este nehral BF3, tak ti ju odporucim skor ako BF4, BF3 je hratelna, tzv "netcode" v nej funguje spravne a uz ma vonku vsetky pridavky, kde si naozaj vyberies, o aktivne servery nie je nudza (vlastne mi to pripada, ze v BF3 je viac serverov ako v BF4...).

A já budu oponovat. BF3 byl fail od začátku do konce - podivné mapy, divné barevné filtry (modrá), nezvládnuté balance zbraní. BF4 má taky své chyby, ale je to hra, která (alespoň pro mě) funguje líp, jsou v ní odstraněny některé zásadní chyby (a např. v předělaných mapách - Metro - je konečně zkonstruováno tak, aby fungovalo.)

Obecně se dá říct: BF3 je dnes zadarmo (základ hry, DLC lze dokoupit), ale už dnes má BF4 imho více hratelných map (BF3 v Premium má celkem 29 map, přičemž některé mi prostě nikdy neseděly (Ziba, Operation 925,..), proti tomu BF4 zatím 27, ale hratelné jsou všechny. Navíc je možnost je hrát ve více režimech.

Z dlouhodobého hlediska asi většina "klasických" hráčů BF (tj. ti co si prošli věechny díly od 1942) asi zakotví u BF4. Hardline osobně budu asi přeskakovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru