Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bezdratove domace kino

Dobry den,

zakupil som si domace kino LG HX996TS, v popise je: Domácí kino s Blu-Ray reproduktory 5.2, 1280W, 2x bezdrátové subwofery/ zadní repro, ... Po rozbaleni som nasiel vsetky komponenty v baleni, ale nerozumiem ako to bezdratovo funguje! Rozumiem,ze na princime wifi a cakal som,ze 2 sub./ 2.zad. repro budu vybavene urcitym vysielacom a samotny Blu-Ray prehravac prijimacom tohoto signalu a kazdy bezdratovy repro bude mat len napajanie na 230V...ale nic take som v baleni nenasiel ani v prilozenom manualy. Preto chcem vediet CO JE BEZDRATOVE? AKO TO BEZDRATOVO FUNGUJE? Kupoval som toto domace kino LEN preto,ze som potreboval 2 repro bezdrotove a teraz zistujem,ze to vlastne vobec bez drotove nie je! DAKUJEM ZA SKORU ODPOVED

Předmět Autor Datum
Bezdrátové bude asi spojení mezi tím, co překládal anglický (nebo snad čínský?) popis a tím co to na… poslední
JoDiK 25.12.2011 18:52
JoDiK

Bezdrátové bude asi spojení mezi tím, co překládal anglický (nebo snad čínský?) popis a tím co to napsal do popisu na webu ( lg-hx996ts-d234613.htm ). A jak si to tak tichou poštou sdělovali, občas se něco ztratilo, zkomolilo, nebo posunulo.
Když se podíváš do manuálu, nebo na jiný web (třeba sem: lg-hx996ts ), kde to taky prodávají, žádné bezdrátové satelity tam v popisu nenajdeš. Takže smůla, pokud ses spolehl jen na popis na webu a neposlal jsi dodavateli konkrétní dotaz, asi to s reklamací nebude snadné, každopádně máš možnost to vrátit do 14-ti dní bez udání důvodu.
PS: ten výkon 1280 W je jak na stadion, kolik píšou že to má příkon na štítku na zadní straně? V manuálu v technických parametrech to raději nepíšou, prej si to máme přečíst na tom štítku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru