Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bezdratove spojeni 2lokalnich siti

dobry den,

mame v praci 2 lokalni site sitA a sitB.
obe jsou na 100Mb. site nejsou mezi sebou nijak spojene. v obou je obycejny 4port switch edimax.

na jednom pc v sitiA bezi sqlserver. a ted potrebujeme bezdratove spojit sitA a sitB (vzdalenost cca 500m volny prostor, bez prekazek) aby se pocitace ze siteB mohli pripojovat k sql serveru v siti A.
muzete mi prosim poradit nejake zarizeni ktere to bude umet? mohl bych to zadat nejakym odbornikum at to udelaji,ale radsi bych to udelal sam at se neco noveho naucim. nevim jak se ta "technologie" jmenuje takze se mi tezko hledaji informace kdyz vlastne nevim co mam hledat.

jde mi o:
- spolehlivost
- rychlost prenosu
- prozniva cena

diky moc

Předmět Autor Datum
spolehlivost ( pro rejpaly na tuhle vzdalenost a pri prime viditelnosti ) a priznivou cenu splnuje w… poslední
JR_Ewing 26.01.2007 10:53
JR_Ewing

spolehlivost ( pro rejpaly na tuhle vzdalenost a pri prime viditelnosti ) a priznivou cenu splnuje wifi, co se tyce rychlosti budes muset upresnit.. pri tehto podminkach se da na wifi vytahnout tak 20Mbps. Na databaze to spolehlive staci, na sledovani TV treba ani nahodou ;-). Dalsi moznost je opticke pojitko, to se ovsem neslucuje s priznivou cenou ( pro rejpaly, nemam na mysli ronju, ale profesionalni 100Mbit pojitka ). Nasel jsem i mikrovlna pojitka s garantovanymi vyssimi rychlostmi nez 100Mbit, ale ty jsou jeste drazsi nez ta optika.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru