Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bezdrátové připojení notebooku

Omlouvám se předem, podobných dotazů je tu spousta - potřebuji jen vědět jestli jsem to pochopil správně.
Jedná se o bezdrátové připojení notebooku do sítě dalších dvou pc. Přívod internetu je ethernetovým kabelem, který je veden do wan zdířky routeru. Připojení těch dvou pc ethernetovým kabelem funguje. Pro připojení notebooku (6-10m) budu pořebovat patrně jen nový wifi router místo stávajícího. Notebook je vybaven nějakým wifi příjímačem - ješťě není jasné jaký to bude, ale u všech vytipovaných je uvedeno wifi. Je to tak jednoduché nebo jsem to nepochopil? Softwarovou stránku jsem díky podobným dotazům trochu nastudoval, ale dost možná se ozvu pokud se nezadaří.

Předmět Autor Datum
Ano, pochopils to správně, pořiď si nový router, tentokrát s wifi. Ještě existuje jedna alternativa,…
strejdabrabenec 05.10.2008 12:04
strejdabrabenec
On ten Ovislink 5460 je ale AP Router :-D
Králík 05.10.2008 13:58
Králík
Vyborne. Jsi prvni, ktery chce vymenit router za routr s wifi namisto pridani routru s wifi do stava…
JR_Ewing 05.10.2008 13:27
JR_Ewing
Vyměnit ten stávající musím už z toho důvodu, že je půjde do jiné nově vznikající sítě, taková vzáje… poslední
jiný David 05.10.2008 15:15
jiný David

Ano, pochopils to správně, pořiď si nový router, tentokrát s wifi. Ještě existuje jedna alternativa, totiž že stávající router ponecháš a do sítě přidáš další zařízení, nějaký access point (např. Ovislink 5460). Při dnešní ceně wifi routerů to ale nemá cenu, dají se koupit už okolo 700 Kč.

Vyborne. Jsi prvni, ktery chce vymenit router za routr s wifi namisto pridani routru s wifi do stavajici site. Ano, je to tak jak rikas a jak rika muj predrecnik. Bud vymenit router za router s wifi nebo pridad AP ( pripoji se kabelem ke stavajicimu routru ). Lepsi je ale router vymenit, nebudes muset mit zapojene dve zarizeni do zasuvky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru