Avatar uživatele
hubickova

Co to je Whats App Mesenger a můžu jej používat,i když nemám stálé připojení na inernet?

A funguje i na telefonu HTC Touch,kde je operační systém Windows Mobile?A když už si ho stáhnu,je v češtině a kde ho najdu?A je to zdarma?

Zajímavá 0 před 3607 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
HOLAS

ta appka je něco jako skype (čili chatování, sms a volání) funguje jen po netu, aby to bylo zdarma, druhá stranamusí tuto aplikaci mít taky. Díky neustálého běho netu a aplikace to žere baterku. Na HTC touch to dle mě nedostaneš, to jsou starý widle, abych pravdu řekl, ani nevím, zda to jde na současný lumie (jestli tu aplikaci napsali na widle 8 vyšší) ale na android a iOS to najdeš určo :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
kapka

Je to aplikace určená ke komunikaci s dalšími lidmi, kteří ji mají taky nainstalovanou v mobilu. Pokud znáte třeba skype, facebook messenger nebo viber, tohle je prakticky to samé a je spousta dalsich podobných aplikací. Stačí si jen vybrat tu, která vám bude nejvíc vyhovovat a hlavně aby ji měli i vaši přátelé, jinak si moc nepokecáte.
Připojení k internetu je potřeba ve chvíli, kdy chcete aplikaci používat, tedy komunikovat.
Je i v češtině.
Měl by fungovat i ve Windows. Nepoužívám ho, takže osobní zkušenost s funkčností nemám, prostě ho vyzkoušejte a uvidíte.
V telefonu s Windows je ke stažení zdarma v Store (tak se jmenuje aplikace, kde můžete stahovat další aplikace, máte ji v telefonu už když ho koupíte. V telefonech s androidem se jmenuje jinak, třeba Google play, Obchod play nebo Market)

Doplňuji:
Tak možná to v nižších windows nepůjde, jak píše Holas, nevím. Ve W8 by to jit mělo.

Upravil/a: kapka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cynique

Pod WP8 (Lumia) to funguje bez problémů.

před 3607 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek