Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chrome adblock - jak zobrazit seznam CSS pravidel na stránce

Ahoj, ve firefoxu je situace jednoduchá, když chci NA KONKRÉTNÍ STRÁNCE vidět prvky blokované pomocí CSS selektoru, tak jednoduše dám Show blocked elements: zobrazí se tam jak položky blokované podle URL, tak podle CSS.

V Chrome Adblocku ( verze s ikonkou značky STOP s dlaní uprostřed) ovšem "Zobrazit seznam prvků" zobrazí jen první skupinu (url). Já bych potřeboval znát právě to druhé (důvod, po redesignu aukra je stránka rozhašená, chybí tam záhlaví).

Teoreticky by to šlo najít v seznamu pravidel adblocku. Ale vážně jako podívat se na DOM stránky, najít možné css selektory vyhovující skrytému záhlaví a ty pak zkusit najít v 500řádkovém seznam pravidel je tak trochu nereálné. BOhužel, taky chrome adblock pokulhává, editace seznamu prvků je naprosto nedodělaná záležitost, jde o čisté textové pole a zde je oproti FF Adblocku o kilák vzadu.

Předmět Autor Datum
Zkus PrivDog.
IQ37 29.01.2014 20:38
IQ37
to to je z IE možno najdeš čo hladaš 4bb1c1eb38
xvvx 29.01.2014 21:01
xvvx
Mám pocit, že PrivDog je tak trochu mimo mísu, když už plnohodnotný spustitelný program, tak si tam… poslední
mnua.al 30.01.2014 09:02
mnua.al

Mám pocit, že PrivDog je tak trochu mimo mísu, když už plnohodnotný spustitelný program, tak si tam dám pomalý firefox, který navíc nemusím spouštět přes wine. Navíc podle screenshotu mám pocit, že spíš funguje jako Ghostery, který už v chromiu mám. Píšou tam hlavně cookies, pixels, což jsou věci na serveru a ty naštěšstí Chrome Adblock umí zobrazit na stránce (relativně) přehledně.

A Adblock IE taky nechci (myslím navíc IE nepoužívám), to už radši taky ten firefox, jen nevím jakou verzi, když každá novější je pomalejší, je to vidět i na tazákladních věcech jako překreslování menu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru