Avatar uživatele
Lucule13

chtěla bych se zeptat jak říct mámě že chci na jinou základku protože mě všichn nesnáším a aby se mi nevysmála

už sem byla šikanována spoustou holek přes internet konkrétně přes skype icq a facebook.snášela jsem to už od první třídy co mám dělat tedka jsem v sedmé třídě na základce

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, chudst, dědapetr před 4719 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
chudst

Tos mela udelat uz sakra davno. Pokud mas normalni mamku, promluv si s ni o tom. Zadna spravna mama se ti za tohle nevysmeje.

Ale zkus se zamyslet – ICQ, skype a facebook si muzes zablokovat pred nezadoucimi lidmi, takze te otravovat pres to vubec moci nebudou. Jsi v sedmicce – uz ti chybi jen osmicka a devitka, nevydrzis to? Pokud ne, plati, co jsem rikal na zacatku: v klidu to rekni mamce, za tohle se nestyd. Pokud si to nedokazes vyridit s holkama sama (ano, vim, ze to obcas nejde), musi nastoupit jina autorita: bud na tve skole zakroci ucitelka (coz muze, ale i nemusi byt ku prospechu), nebo te vasi daji na jinou skolu, jak sama navrhujes. Jen si to poradne rozmysli, na nove skole to taky nemusis mit jednoduche. Ale pokud si myslis, ze je to nejlepsi reseni, promluv si o tom naprosto v klidu s mamou. Ale nejlip hned, at muzete zjistovat jeste pred prazkama, co a jak musite v prestupu na jinou skolu zajistit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Valky

Pokud by se Ti v takovém případě matka vysmála, je to vůbec rodič? Nikdy by mě tohle ani nenapadlo… S rodiči mám (prý až nezdravě) krásný vztah, říkáme si všechno, nikdy žádný problém… Určitě jí to řekni… že Tě to trápí a dva roky jinde už přeci není takový problém :))

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hippeace

rady dobré ještě přidám … no a jestli víš kdo to delá a je také na té skole a chceč mu to zavařit tak to řekni třídní/mu nebo ředitelce/ovy mne šikanovali přímo ve škole a to už sem na střední no a tak sem požádala zástupce o přestup no a oni to začali řešit

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
DDarent

tak ty holky zmlať.....

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Ono také záleží jak se ke spolužákům chováš. Lidé jsou jak zrcadlo každá schválnost se ti vrátí. Rozbytím nosu spolužačky si moc nepomůžeš. A na jiné škole to bude také těžké zapadnout do sžitého kolektivu. Zkus se poradit z rodiči a třídním učitelem a nenadávat na spolužáky musela jsi je nějak popudit.Své připojení na sítě na čas zruš a máš pokoj. Až ti troubové zjistí že se neozýváš přestane je to bavit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek