Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chybová hláška při načítaní windows

zdar nevim, zda tenhle dotaz nedat spis do kolonky hardware, ale pred chvili mi volal zdrcenej kamos a ma nasledujici problem.

Zacalo to tim, ze pracoval ve windows XP a najednou prestala jit klavesnice a mys, tak restartoval system, ale po restartu mu to skoncilo modrou obrazovkou s hlaskou, ze nelze najit soubor nebo soubor je poškozeny
C:\Windows\System32\Config\system
a obvykle hlasky aby restaroval system a pokusil se to opravit spustenim konzole Windows.

Zkousel nouzovy rezim a ani do nej se nedostal, stejna hlaska.

Myslel tedy, ze ma asi poskozene windowsy, tak vzal disk, co mel po ruce (ATA) - puvodni disk byl SATA, ten SATA disk odpojil, pripojil ten ATA disk a nainstaloval na ne windows. Kdyz se dokonci prvni cast instalace, tak se restartuje pocitac a po nem mu na cerne obrazovce zacal blikat kurzor a do windows se vubec nedostal.

Nevi co s tim, tohle vypada spis na HW problem, ale jaky :?:

Pameti mel 4x512, tak tam nechal 1x512 a postupne je obmenil vsechny, ale dela to porad. Takze ty to nebudou, radic disku by mel byt v pohode, kdyz jednou pouzil SATA a podruhe PATA a nejde to, tim padem i disk to nebude, kdyz zkousel dva.
Graficka karta se rozjede, procesor preci kdyby odchazel, tak by prestal fungovat uplne, tak jedine deska nebo zdroj, ale osobne jsem nikdy nevidel, ze by odchazel zdroj nebo deska a delalo to takovouhle jednu chybu.
:?:

Předmět Autor Datum
Já bych opravil tu instalaci na SATA disku... cs poslední
host 11.03.2008 20:27
host

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru