Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chybové hlášky desek od MSI

Zdravím poradnu. Při zapnutí pc mi v pravém dolním rohu začnou problikávat chybové hlášky (98,99,A2) než to najede do BIOSu. Chtěl bych se zeptat, zda někdo nezná jejich význam, protože se mi zatím nepovedlo nic vygooglit. Používám P67A-G45.
Předem děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
A co nato manuál dodaný k desce? Jsou nějaké problémy při provozu?
M-Pol 22.10.2011 07:38
M-Pol
to sú bežné POST BIOS testovacie kody jednotlivých komponentov,ktoré testuje bios pri spustení počít…
audax 22.10.2011 08:25
audax
Vyznam vie len vyvojar BIOSu (a ani ten ti to nevie povedat jednozacne ptz su casto cisla pouzivane… poslední
MM.. 22.10.2011 14:33
MM..

to sú bežné POST BIOS testovacie kody jednotlivých komponentov,ktoré testuje bios pri spustení počítača-98 je ROM-BIOS/ESCD dáta/NVRAM ,99 System RAM/Graphic RAM,A2 je A2 GATE-čipset atdˇ,pokial sa tam neobjaví napr.99 FAIL alebo Erorr,nieje dôvod k žiadnym obavám,za normálnych okolností sú tieto hlášky obvykle zakryté nejakým logom,u niektorých verzií BIOS-u toto logo chýba alebo sa zobrazí neskoršie,u niektorých BIOS-ov sa tieto hlášky nezobrazujú vôbec a sú zobrazitelné len pomocou špeciálnych servisných diagnostických POST BIOS kariet....

Vyznam vie len vyvojar BIOSu (a ani ten ti to nevie povedat jednozacne ptz su casto cisla pouzivane duplicitne) a proste si to nevsimaj. Nie su to chybove kody, ukazuje to len priebeh POST-u. Chyba by bola keby to zastalo a prestalo sa to menit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru