Avatar uživatele
lukas.zmizik

citite potrebu poridit si palubni kameru do auta?

Doplňuji:
MacChill: ta kamera se umistuje za predni sklo.)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Pájo, Wang před 4519 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Pájo

Ano, pořídím dvě kvalitní kamery, které budou snímat, co se děje před i za autem. Kolega např. díky zadní kameře odhalil viníka, který naboural jeho auto, když ho měl na parkovišti.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Pred 3 lety jsem si koupila auto, kde ta kamera zabudovana je. Misto, kde je normalne tachometr mam pak " televizi ". Ale funguje jen , az kdyz se setmi . Ve dne ne. Srnky jsou videt nadherne. 🙂 Ale jako video to nefunguje. To je mozna ted nejaka novinka. ?
Ale : Nikdy to nepouzivam. Jen to ukazuji detem mych kamaradek. Ty z toho maji samozrejme Vanoce. Ale me se z toho dela zle.
Muj syn , kdyz si auto pujci jezdi jen podle toho a to nepochopim.
Pro me je to zbytecnost. Ale auto jsem chtela , mam 20 let porad stejnou znacku , tak tu kameru preci neodmontuji. 🙂 -iv-

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Nemám potřebu, zatím mám uplně jiné starosti

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jikra

Při tom co se dneska děje na silnicích si myslím že to není špatná investice.Sem si ji pořídil protože člověk nikdy neví.
Samozřejmě že při totálce to asi nepřežije ale člověk nesmí myslet hned na to nejhorší.
Na 22" monitoru je docela slušný obraz ba i v noci.A nebylo to nic co by mě finančně zruinovalo.Byla v akci i z dopravou za 1200,–Ovšem když opouštím auto tak jí radši sejmu aby zbytečně nelákala chmatáky.Věřím že není daleko doba kdy se tyto tzv.černé skříňky budou standardně montovat do nových aut.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Ano – už jí ale kupuji několik let a ješt nekoupil. Jsem blíž k tomu koupit tvz.„černou skříňku“ s kamerou ve předu a vzadu, se záznamovou smyčkou, záznamem rychlosti,času a polohy. Některé mohou být i jako elektronická knížka jízd.
Zadní kameru potřebuji na couvání – zejména ve městech kde chodci za auto lezou i když auto píská, svítí, bliká a řidič řve jako tur.
Nicméně taková kamera jde k deseti tisícům, základní pro jízdu dopředu okolo dvou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Já...

URČITĚ NE!!! Jak se znám, tak při použití záznamu jako důkazu by kamerka spíš „svědčila“ PROTI MNĚ (při mém způsobu jízdy…)

😉

PS. A dopředu vidím ještě pořád sám… A dozadu parkuji (a couvám) přes zrcátka…

Tak proč utrácet za něco, co může být kontraproduktivní (viz má 1.poznámka), co ve finále masivním nárazem stejně odejde (teď mne ale napadá, že možná ta karta přežije a budu si tak potom moci do konce života pouštět atraktivní záběr…), a co bude nenechavce ještě více provokovat a ještě více tak zvyšovat důvod k vybrabčení auta…

A ve finále to Policie (a potažmo soud) stejně odmítne přijmout jako důkaz, neb videonahrávky jsou dle nich zmanipulovatelné a tudíž nevěrohodné. A to nemluvím jen o politických kauzách… ☹

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MacChill

Já teda nevim jak ostatní, a i přesto, že auto neřídím, si myslim že když to do auta někdo napálí tak ta kamera to musí dostat jako první a malá karta se tam taky rozšmelcuje, ne? A pak je člověk bez důkazu…

Lukas: A nejsou snad nehody, že se přední sklo rozbije a z auta je harmonika?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
terkaprihodo

No, my jsme si ji do auta koupili někdy před půl rokem. Za mě je to určitě hodně užitečná věc. Naštěstí jsme se ještě nedostali do situace, kdy bychom museli pomocí záznamu z kamery něco dokazovat, ale nikdy člověk neví kdy se něco může přihodit. Konkrétně máme kameru, která umí 4K rozlišení, takže je na záznamu vše perfektně vidět. Mám pocit, že ji manžel objednával tady odtud – https://www.2din­.cz/

Nový příspěvek