Avatar uživatele
Reezo

co si mám myslet o tom, když mi holka řekne, že nikoho nechce a když se jí zeptam koho by chtěla, ---->

→ tak říká příklady vaší osobnosti. spoustu lidí se s tím určitě setkalo. Vždy, když mi holka říká, že by chtěla někoho jako jsem já tak si v duchu říkám, že jsem tady a že nemusí nikoho hledat :D jedná se o spíše pozitivní signál nebo negativní?
Doplňuji:
no jde o to, že jsem na ní docela kašlal (jako na kamarádku) zničeho nic, se její aktivita zvýšila a začala mě tahat všude. (ne vždy jsem šel) Nedávno jsem se na facebooku dal " do vztahu " a ona právě na to reágovala (smutně) a teď se celkově hodně vyptává, na tu druhou. Dokonce mi známej říkal, že mu " říkala " to, že jí to naštvalo.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Reezo

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? autacek, Krepy před 3936 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
emamamisu

otázkou je, jestli ji celkově přitahuješ, anebo v tobě vidí „pouhé“ sociální vyžití

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Podobných dotazů je tu „hafo“.
Nedokážeš se zeptat: „Chtěla bys tedy mne?“ Ono by to bylo úplně nejjednodušší, jak vyřešit toto dilema. Jestliže jsi na tom tak, že podobný dotaz položit nedokážeš, tak sleduj podružné signály a po jejich vyhodnocení se možná pravdy dopátráš.
Já bych takové vyjádření brala s rezervou – má se jednat o někoho dost podobného tobě, ale o tebe nejde.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hakunamatata

Řekla bych, že se jedná veskrze o pozitivní signál, jak ty to nazýváš. Je potřeba taky vědět, co bylo předtím a jak dlouho se znáte… Každopádně je možné, že by skutečně chtěla někoho jako ty, ale ne přímo tebe. Třeba jsi pro ni super, jen ji nepřitahuješ, což je hodně důležitá věc 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

Mám pro Tebe smutnou zprávu, chce sice někoho jako jsi ty, ale nechce Tebe. A Ty určitě cítíš, že když by ses jí zeptal na přímo, že by to mohlo ten Váš „hezký“ přátelský vztah poškodit , což cícíš zcela zprávě a to už tak bývá.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek