Avatar uživatele
PMolek

crack heslem chraneneho 7z archivu – nevite jak nato?

Mam heslem chraneni archiv 7z ale zapomel sem heslo… zkousel sem vsechny mozne moje hesla ale nic… uz zbyva jen crack.hesla.nevite jak nato?

Zajímavá 0 před 3970 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
badisko

no s timhle ti nikdo normalni pomahat nebude…to ze je to tvuj archiv ti sice verit muzem …ale nemusime vis co tim chci rict…?…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pl4toon

Ale jo, já ti to věřím, protože se mi to taky stalo. A pomohl mi Advanced Archive Password Recovery Pro 4.50 Funguje na ne moc složitá hesla. Pokud máš ale heslo o deseti a více znacích, radši si za pár doláčků pronajmi zbytkový výpočetní čas na clusteru. Dělají to myslím od 8$ a platit se dá i přes PayPal.
Doplňuji:
to badisko: ono se to může lehce stát, když archivuješ soubory několik let. Sice používám KeePass, ale stejně se nějaké vytratí. Nedejbože když si zničíš databázi KeePass, ve které má několik set hesel (stalo se kolegovi).
V mém případě se to stalo u archívu obsahujícím pár firemních dokumentů, který jsem sice uložil, ale nepřipsal jsem k tomu z roztržitosti heslo. A došlo k situaci, že oba jsme potřebovali obsah toho archívu a heslo jsem si nepamatoval ani já, ani autor archívu a nedalo se dohledat ani v historii naší konverzace. Takže lámačka :)

Upravil/a: pl4toon

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cochee

pl4toon, to s tím pronájmem strojového času mě zaujalo. Nebyl by nějaký link?

před 3970 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek