Avatar uživatele
Katrous

Ac Adapter konektor

Dobrý den našla jsem si novou nabíječku na notebook která vyhovuje paramaetrama i typem notebooku.ale na fotkách nejde vidět konektor důkladně.Některé konektory nemají vevnitř nic ale já mám v konektoru takovou stopečku a nevím jak zjistit že je i v tom konektoru.Díky za každou radu :) file:///C:/User­s/Viola/Desktop/A­dapt%C3%A9r%20p­ro%20Notebook%20Sam­sung%2019V%203,­16A%205,5×3%20zdroj%20s%­C3%AD%C5%A5ov%C3%BD%20_%­20Alfa-omega.cz.htm
Doplňuji:
omlouvám se za chybný odkaz http://alfa-omega.cz/samsung-c137/zdroj-sitovy-adapter-notebook-samsung-19v-3-16a-5-5x3-i441/

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3916 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
huxa

Věřil bych tomu popisku a jestli máš Samsung 19V, koupil bych si tuto. Vždy můžeš do 14 dní poslat zdroj zpět :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ponovotny

jestli je otázka, zdali konektor z obrázku má mít v protikuse ve středu tyčku-stopečku (druhý pól) tak je odpověď ANO. Bohužel tento způsob je u většiny připojení zdrojů a existuje několik velikostí. Pokud se jedná o nabíječku k notebooku stejné značky, dá se věřit, že to bude on. Jinak to jděte koupit do prodejny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mapel

Notebook má konektor s vnitřním kolíkem a tudíž u nabíječky nesmí být vnitřní kolík. Je to stejné jako klasická zásuvka a zástrčka.

Uvedený Ac Adaptér vnitřní kolík nemá. Podívej se znova na svůj starý adaptér zda ho skutečně má. Pak jse o atyp. Nebo ses spletla a popisuješ konektor na notebooku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek