Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem divný převod usbtakačjy xp na flash - wintoflash

Ahoj!
Mám malý problém. Chci formátovat a reinstalovat sestře notebook přes USB. Stáhl jsem si WinToFlash(program na převod instalačky windows na flash) a z virtuálního CD tam pomocí tohohle programu převedl XP Home. Avšak (po převodu) se mi tam nezobrazily přímo ty složky, co by tam měly být, ale nějaké divně složky typu: $WIN_NT$.~BT, $WIN_NT$.~LS, $LDR$, boot.ini atd. A bootovat to z toho vůbec nechce. Zkusil jsem to několikrát a pořád mi to dělá to samé. Přitom v těhle divných složkách jsou různě rozházené soubory a složky, které by tam měly být (např. I386) S vistama fungovalo bez problému. Nevíte co s tím? Nemůže to být kvůli FAT32/NTFS? Už bych to rád konečně zformátoval.
Děkuji za rady!

Předmět Autor Datum
to vypadá že přerušuješ instalaci v polovině, a nenecháš ji po restartu doběhnout - obsah boot.ini b…
lední brtník 03.04.2011 14:00
lední brtník
děkuji za odpověď, ale skoro vůbec tomu nerozumím. instalací myslíš ten převod pomocí wintoflash? ta… poslední
pettr23 03.04.2011 14:25
pettr23

to vypadá že přerušuješ instalaci v polovině, a nenecháš ji po restartu doběhnout - obsah boot.ini by ti řekl o co se po restaru pokouší.
asi by bylo lepší při restaru vytáhnout usb, a nechat dokončení instalace na tvé dočasné adresáře (a nastavení v boot.ini)

děkuji za odpověď, ale skoro vůbec tomu nerozumím. instalací myslíš ten převod pomocí wintoflash? tam normálně počkám, dokud mi program neřekne, že je to převedeno. vytvoří se mi tam divné složky, které nejsou v instalačce xp a během restart mi to z nich nebootuje

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru