Avatar uživatele
kiki987

dobry den chtela bych se zeptat

synovi v zari zjistili zvetsenou nosni mandli byli jsme se objednant na operaci az v lednu nyni jsme uz po 3 na poragrafu od rijna protoze je to porad stejne syn ma teploty hodne ucpany nos ze mu to nejde vysmrkat ani odsavacka nefunguje a to jsme strikali morskou vodu do nosu zvraceni pri lecbe kasel nyni se objevil i zanet spojivek v obou oci nechutenstvi k jidlu nebo poji takove male mnozstvi jidla ze mu to staci na cely den ani sve olibena jidla nechce uz nevime co mame snim delat porad doma take nemuzeme byt a lekarka stim zvracenim nechce nic delat protoze nevypada podvizivene vazi necelych 14kg a meri 92cm prosim o radu jak mu muzeme ulevit protoze uz nechce zadne leky ani kapky sirupi a lekarka nam rikala ze rymu bude mit do te doby nez mu mandli vytrhnou dekuji za radu kristyna

Zajímavá 0 před 3816 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Zkuste med. Ten mái za prvé léčebné účinky a za druhé dost vysokou výživovou hodnotu. Navíc dětem chutná.
Synův nos zkuste uvolňovat nenásilnou formou. Hodně větrejte a do ovzduší stříkejte eukalyptové a jehličnanové enece. Znáte-li někoho, kdo se zabývá prodejem bylinných prostředků firmy JUST, tak si od něj kupte Eucasol a tymiánový krém. Ten můžete synovi ve slabém množství natírat pod nos a na spánky a čelo. Také jím stačí slabě aromatizovat látkový kapesník. Dol koupele synovi pořiďte tymiánový olej rovněž od Justu a můžete přidat i dvě kapky oleje z 31 bylin, tzv. třicetjedničku, nebo teetree olej.
Nos vašeho chlapečka mohou poškozovat přímé pokusy o jeho „protažení“. Mandle je pravděpodobně zdrojem infekce a sebemenší dráždění sliznice se projeví jejím zduřením. Takže snaha o pročištění nosních dutin vede k opaku. Snažte se nosík zbytečně nedráždit a dosáhnout uvolnění samovolně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví