Avatar uživatele
zdeníííí

dobrý den chci se zeptat zda je možné že úřad může zapomenout na věc která se stala před dvouma roky mému synovy :Napadl

dobrý den chci se zeptat zda je možné že úřad může zapomenout na věc která se stala před dvouma roky mému synovy :Napadl ho soused který byl ožraly a dal mu jen tak dvě pěstí do oblyčeje synovy je 11let a přeci není možné aby to tomu dotyčnému prošlo jen tak !! mám lékařskou správu i od lékaře že byl napaden o policie jsem dostala je odpověd že to bylo předáno na úřad v hlavním městě ale je to už dva roky a stále se nic neděje nebo je normální že dospělí člověk v podnapilém stavu může napadnout jen tak dítě jsem už stoho zoufalá jelikož syn mi to stále připomíná a věřím že tedle šok bude mít stále před sebou děkuji za jakoukoly pomoc a odpověd Zdenka

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4313 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

U našich úřadů je možné ,bohužel ,ledacos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Ar

A všiml jste si někdy toho, že i socha „spravedlnosti“ má zavázané oči a mírně poodevřenou kapsu?
Jestli má soused „dobré“ známé a nebo je v té správné pol. straně, věřte , že se na celou událost na úřadě zapomnělo ještě než uhodil.
Najděte dobrého právníka, ale opravdu dobrého, jiná cesta nevede.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
terry

Možná by bylo dobré nečekat 2 roky, ale být aktivní a ptát se často na průběh a výsledky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Dobrý den. V každém případě si zajděte na městský úřad a informujte se přímo tam. Tato záležitost má být podle Vašich slov řešena jako přestupek. Možná, že řešen už byl a Vy jste nedostala jenom informaci.
Se synem zajděte k psychologovi. Tam jste měla zajít hned po incidentu. Teď zřejmě bude třeba návštěvu párkrát zopakovat. Určitě to ale nepodceňujte, jde o psychické zdraví Vašeho dítěte.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek