Avatar uživatele
Kulpix

e-cigarety ve školách.

VE školách si stale víc a víc žáků,nejvíce druhého stupně, kupuje e-cigarety. E-liguid si ale kupují bez nikotinu. Jsou ochotni si jen kvůli,,chuti'' tohle kupovat? Proč by si to ji ak kupovali, když ne s nikotinem?Nějak to nechápu. Vysvětlí mi to někdo???
n

Zajímavá 0 před 2762 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Asi kvůli chuti vzduchu. Já si ale třeba radši koupím něco k jídlu, než že bych se snažil chutnat vzduch, který mi stejně nic nedá… V tomhle ohledu kuřáky nechápu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dalmatinka

No moje kamaradka si ji taky koupila – je v 9. třídě a tvrdí, že to vypadá děsně cool – koupila si takovou tu červenou tenkou – myslím, že vypadá nějak takto: http://www.ga­llagher.cz/elek­tronicke-cigarety/elek­tronicke-cigarety-ego/e-cigareta-ego-ce4/gallagher-ego-ce4-cervena-singl/ … nevím přesně, ale dává do toho ovocné nápně a hezky to vní. Přijde mi, že je lepší „machrovat“ s tímhle, než s pravou smradlavou cigaretou. Za mě ok ;) Teda úplně ok by bylo nekouřit (nevdechovat nic, že jo… ale když už „musí“) ;)
http://www.ga­llagher.cz/ma­gazin/jaka-jsou-zdravotni-rizika-e-cigaret/ – zajímavé čtení mimochodem ;)

Upravil/a: dalmatinka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
SuzanKa

Já bych to prostě viděla tak, že kouření, byť el. cigaret, je prostě možné od 18 let. Hotovo. Nevidím důvod jej povolovat…

před 1610 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Pajka.111

Ano ano, je to tak. I když vapování je zdravotně méně závažný, ale i tak… Prostě od 18…

před 1590 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek