Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem gmail - nezobrazuji se e-maily v prichozí poste

Dobry den. Prosim o radu. Vysvetleni bude trochu slozite.
V Dorucene poste se mi nezobrazuji nektere emaily. Reknete si jak to vim. Prisel jsem na to tak, ze gmail prirazuje k sobe stejne emailove adresy a to i ty ktere jsou v tele zpravy v jine emailove zprave.
Dam priklad ktery se mi stal.

Z formulare na webu me prisla sprava na email, (nazvu ho 1@2.cz) s emailem, (nazvu ho x@y.cz), komu mam odpovedet.

Odpovedel jsem a tazatel me odpovedel ze sveho emailu t.j. x@y.cz. Tato spava se vsak nezobrazila v dorucene poste a neni tam dosud. Protoze se tazatel nedockal odpovedi ode mne, znovu po ctyrech dnech napsal dotaz ze sveho emailu. Ten prisel.

Gmail seradil k sobe oba emaily, t.j. 1@2.cz + x@y.cz, t.j. jsou na jednom radku a napsal za tyto adresy do zavorky pocet sprav od x@y.cz + 1@2.cz, to znamena ze napsal (3). Protoze se prvni zprava od x@y.cz nezobrazuje, melo by se zobrazovat (2).

Tak jsem si toho i nahodou vsiml. Kdyz jsem si klepl na zobrazeni zpravy, tak je videt posledni zpráva a nahore jsou videt zabalene minule zpravy a je tam i ta (tazatel ji napsal 28.12), ktera se nezobrazuje v dorucene poste. Po rozbaleni jsem si ji 4.1. precetl. Kdybych si toho nevsiml, nevedel bych dosud o teto zprave, protoze bych se k temto emailum jiz nevracel. Kdyby x@y.cz nenapsal tu druhou zpavu tak to same.

Proste neni mezi dorucenymi zpravami ze 28.12.

Take jsem si vsiml, pokud v NASTAVENI - UCTY A IMPORT - ZKOTROLOVAT POSTU NYNI stahnete postu, tak nekdy napise stazena jedna zprava a ta se nikde neobjevi. Melo by se nekde zvetsit cislo o jedna ( v dorucene poste nebo ve spamu )

Mam gmail spatne nastaveny, nebo je to chyba gmailu? Dekuji za radu. Muzu pripadne zaslat obrazovku.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru