Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem half life episode two zasek

parim hl episode two, jsem v kole, kdy jsem zachranil s pomoci slizounu nejakou probodnutou buchtu. Ted litam kolem nejakych odpuzovacu, jeden je na kopecku pomerne obrneny, kolem me dva strazci a hazi na me auta, sudy...imho se nedaji zabit, nebo aspon me to nejde. Je to bug, nebo co mam delat? Slizoun me nechce odvest dal. Je tu jeden vytah, ktery by mohl zas aktivovat, ale asi se mu do toho nechce, kdyz tu kolem behaji nasrani strazci...
Diky za pripadnou radu...

Předmět Autor Datum
30 sekund na Googlu, pane rádče: Vyjdi ven a sleduj (použij Z pro přiblížení), jak Combine vojáci p…
Bounty 31.01.2012 19:34
Bounty
no, ze dik, nicmene ten navod jsem si zvadl vygooglit. Mel jsem ta klasicky blbe rozehrane, vybusne… poslední
Redsnake 31.01.2012 19:38
Redsnake

30 sekund na Googlu, pane rádče:

Vyjdi ven a sleduj (použij Z pro přiblížení), jak Combine vojáci přepravují kukly s Advisory po mostě (to je ta velká kukla, na kterou jste narazili v Episode One). Přeskoč kameny nalevo a po cestě sestup do údolí. Jdi doleva a až se objeví antlioni, doběhni rychle k Odpuzovači. Odtud k rozbitému mostu, kde posbírej věci z beden a pak doleva k dalšímu Odpuzovači. Dál přeběhni k Odpuzovači na obrněném kopečku a pak dál ke kolejím.

Podél kolejí jdi doprava ke vchodu do tunelu - objeví se nas... naštvaný Strážce. Vrať se tedy na obrněný kopeček, kde jsi (řekněme relativně) v bezpečí a snaž se ho zabít. Během boje se objeví ještě jeden červený, takže se jich musíš zbavit obou. Snaž se používat výbušné sudy, protože munice moc není.

Je možné, že se na obrněném kopečku nastřádalo pár věcí, které tam Strážci naházeli. Ty mohou Vortigonovi zabránit opustit prostor a odvést vás dál. Proto raději všechny věci nejprve vyházej ven...

Následuj Vortigona a počkej na otevření dveří. "Výtah opet nechoďa" (jak říká jedna známá písnička) a tak to vem "po schodoch, po schodoch" (no, bude ti muset stačit žebřík :). Okolo mrtvoly se dej po trávě, pomocí Gravity gun odstřel velký kámen a pak se zbav otráveného Headcraba (také můžeš s Gravity gun). Dojdi nahoru a skoč na výtah. Odsuň petlici, vyraž poklop a skoč dovnitř. Pákou ho spusť dolu (resp. zbav se krumpáče).

Až oba tví společníci nastoupí, stiskni tlačítko a nechte se vyvést nahoru. Projděte chodbou...

Zdroj: www.abecedaher.cz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru