Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hláška při přihlašování do windows

Mám takový problémek. Když se přihlašuju do Windows (Win XP Prof.), tak po zadání hesla,kdy probíhá načítání os.nastavení mi vyskočí tahle hláška: "Systém Windows nemůže načíst profil uživatele, ale byli jste přihlášeni pomocí výchozího profilu pro tento počítač. Detail - Nesprávná funkce". Potom naskočí načítání osobního nastavení, které už nezmizí,dál se to nehne. Může to souviset (a podle mě to i souvisí) s tím, že jsem instaloval do PC program PC Booster, který po instalaci vyžadoval restart systému. Musel nějak změnit registr a systém si s tím teď nemůže poradit a nemůže mě přihlásit. Podle mě by se problém vyřešil, kdyby se mi povedlo zbavit se toho programu...Jenomže tady nastává ten zásadní problém a otázka - jde to vůbec nějak? Nechci formátovat disk, protože tam mám spoustu důležitých věcí, které jsem nestihl zálohovat. Proto prosím o radu, jestli se jde nějak zbavit toho programu, i když se nepřihlásím do Windows nebo jak to můž vyřešit aniž bych ztratil veškerá data... Díky moc!

Předmět Autor Datum
Zkusit se přihlásit ve Stavu nouze a obnovit systém pomocí Bodu obnovení?
Kurt 18.02.2007 14:08
Kurt
Bohužel nevím jak se přihlásit ve stavu nouze... :.( Uživatelský účet mám jenom jeden (je to moje bl…
Phoe 18.02.2007 23:33
Phoe
Tak už se mi povedlo se alespoň dostat do PC ve stavu nouze. Jenomže co teď? Nevím jak odtud spustit…
Phoe 22.02.2007 01:56
Phoe
No a co kdybys ještě před čímkoliv (když se ti podařilo dostat se do woken), spustil chkdsk s kontro…
mia 22.02.2007 08:37
mia
Ty máš ve Windows jen jediného uživatele? Zkoušel jsi se přihlásit jako Administrator?
Vladimir 18.02.2007 15:11
Vladimir
Viz výše ;-)
Phoe 18.02.2007 23:37
Phoe
OMG! pokud se tvůj účet nejmenuje Administrator, tak rozhodně tam ještě jeden účet máš.
touchwood 19.02.2007 08:45
touchwood
Nepánbíčkuj ;-) Já mám účet admin...
Phoe 19.02.2007 12:06
Phoe
pokud nemáš zašifrovaný celý disk, data na disku jsou, ať už kdesi je či není nainstalované windows.…
lední brtník 18.02.2007 19:15
lední brtník
Nejsem přes počítače žádný odborník...,takže snad nebudu vypadat jako úplný ....,ale když teda vezmu…
Phoe 18.02.2007 23:37
Phoe
vzhledem k tomu, ze rikas ze njsi odbornik, tak ti snad ani nebudu navrhovat nejjednodussi variantu…
JR_Ewing 18.02.2007 23:55
JR_Ewing
s tím externím diskem bych se poprat mohl ;-) díky
Phoe 19.02.2007 12:08
Phoe
Jenomže ke stáhnutí toho live cd potřebuješ internet...Na internetu jsou různé cdčka ze kterých nast…
MM_tank 22.02.2007 22:35
MM_tank
-taky jsem mel rozbity hdd a pomohl chkdisk pri startu, muzes taky zkusit erd commander nabo augie p… poslední
doas 23.02.2007 04:02
doas

Bohužel nevím jak se přihlásit ve stavu nouze... :.( Uživatelský účet mám jenom jeden (je to moje blbost, protože jsem ho chtěl přidělat, abych předešel takovýmto problémům hned po tom, co nainstaluju ten program, ale lenost byla silnější...)

Tak už se mi povedlo se alespoň dostat do PC ve stavu nouze. Jenomže co teď? Nevím jak odtud spustit systém z bodu obnovy. Ten program jsem konečně odinstaloval, ale i přesto když se chci přihlásit normálně do Win, tak mi naskočí hláška ve smyslu: "Systém se pokusil načíst nebo obnovit soubor registru, ale soubor nemá formát registru"! Tak co s tím? Prosím pomozte! Nevím kde se dostat k tomu registru, abych ho mohl třeba opravit nebo tam šoupnout soubory z NB, jestli by to šlo... Nechci formátovat HDD :.( Díky za každou radu!

No a co kdybys ještě před čímkoliv (když se ti podařilo dostat se do woken), spustil chkdsk s kontrolou na vadný sektory? Měl jsem kdysi notes od zákazníka, kterej taky nechtěl najet do profilu a tohle pomohlo. Byl tam vadný sektor zrovna v oblasti, kde byl uložený ntuser.dat

pokud nemáš zašifrovaný celý disk, data na disku jsou, ať už kdesi je či není nainstalované windows.

když se ti nepodaří rozchodit přístup do win, vezmeš disk k někomu jinému, kopneš je do bezpečí na volné místo k němu, a jdeš zas pokračovat v pokusech.
jenom kdybys měl podle chytrých rad v "počítač pro každého" své adresáře zašifrované, už by tě bez přístupu do původních windows tvoje bývalá data nemusela zajímat :)

Nejsem přes počítače žádný odborník...,takže snad nebudu vypadat jako úplný ....,ale když teda vezmu HDD a kopnu to k němu do PC, tak přes jeho operační systém se dostanu ke svým datům a půjdou mi zkopírovat nebo jak se to dělá?A nešlo by to třeba i na externí HDD přímo v mém PC?To se tam zase asi nedostanu, co?:-(

Jenomže ke stáhnutí toho live cd potřebuješ internet...Na internetu jsou různé cdčka ze kterých nastartuješ třeba i windows XP nebo dokonce i na USB už jsem viděl verzi. S pomocí takového cdčka by jsi obsah hardisku zazálohoval jinam. Nebo udělal to co dělám já - vytvořil adresář záloha na céčku tam vše přesunout a začít běžně instalovat windows. Akorát při instalaci zvolit nechat systém souborů beze změn== nezformátovat si to omylem při instalaci.

-taky jsem mel rozbity hdd a pomohl chkdisk pri startu, muzes taky zkusit erd commander nabo augie pe. kdyz to nespravis tak das hdd do jineho pc misto cd romky a pak kdyz zapnes pc , budes mit diskovou jednotku navic jako kdyz treba das flas h disk, nasledne to jen proste zkopcis

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru