Avatar uživatele
šmoulík

hodně moc kofoly piju

kávu nepiju ale kofolu a to dost 6 litru deně plus big shock piju jen kofolu nic vic a coca colu
Doplňuji:
jak dlouho budu muset píti vodu aby se to vše zlepšilo moc děkuji za pomoc a tedy žádné limonády nemám píti ? jen čistou vodu

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5362 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
misial

doporučuju REAGOVAT, ne zakládat novou větev, pokud navazuješ na předešlou otázku.

Pít jen colu a energeťáky je totální šílenství!

Cola je samý cukr (+ samozřejmě ten kofein) a v energeťácích je velké množství všemožných svinstev.

Jediná rada je tyhle nápoje omezit, nejlépe zrušit…

Mimochodem, slazené perlivé nápoje jsou prý pro játra stejně škodlivé jako alkohol. S těmihle návyky své zdraví parádně devastuješ.

Zdroj: http://www.no­vinky.cz/zena/zdra­vi/176232-perlive-slazene-napoje-jsou-pro-jatra-stejne-nebezpecne-jako-alkohol.html

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Jednak bych odkázala na reakci uživatelky Misial. Pro reakci není nutné zakládat novou „otázku“.
A za druhé musím s oběma uživatelkami souhlasit. Staré pravidlo zní: Všechno je dobré, ale všeho moc škodí.
Tyto nápoje obsahují kromě dost velkého množství kofeinu ještě další látky, které mají povzbuzovat, ohromné množství cukru a jiných látek, které jsou v podstatě zdravotně závadné.
Osobně se domnívám, že těch 6 litrů ani nepijete, prootže byste měl takovou žízeň, ale jednoduše proto, že jste si na tento druh pití vypěstoval závislost.

A opět jen podtrhuji rady obou dam. Ano, jediné, co může pomoci vynechat jakékoliv sladké a chemické limonády. Zkuste minerálky, možná mírně ochucené, ale možná raději bez bublinek (ty by Vám mohly Vaše oblíbené nápoje připomenout a vést Vás zpět k nim), zkustě bylinkové čaje. Ale vyhnula bych se aspoň dočasně i té kávě a klasickým čajům.
A jak dlouho? Dokud budete mít pocit, že bez nápojů tipu kofola nemůžete zahnat žízeň, doté doby bych se veškerým limonádám vyhýbala obloukem.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
LuciJe

6 litrů jakéhokoliv nápoje je moc – pokud nepracuješ v prostředí se skutečně vysokou teplotou, ohrožuješ své ledviny. Kolové nápoje jsou extrémně nezdravé, navíc vše jmenované obsahuje vysoké množsktví kofeinu a dalších „nabuzovacích“ ingrediencí.

S podobným návykem by mělo stačit přejít na vodu a ředěné džusy, případně i čaj, i když raději ovocný. Tělo by se od kofeinu mělo očistit poměrně rychle, nejpozději během několika dní.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
alenka901

určitě nápoje bez bublinek ty nejsou pro organismus nejlepší,bez sladidel a cukr,vetšina limonád i když je na etiketě napsáno bez cukru obsahují umělá barviva.doporučuji neslazené čaje a vodu s citronem ta je velice osvěžující

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rákosníček

Zkus nějakou dopu pít čaj z kopřiv vyčistí ti krev a čaj z ostropestřece mariánského ten detoxikuje většinu škodlivin v těle vše se pije jen čtrnáct dní a pak musíš vynechat ale pak už to s těmi nápoji nepřeháněj může ti to vážně ublížit vodu pít nemusíš ale něco jako nestie ze zeleného čaje ale taky ne dlouhodobě jen třeba měsíc a pak snad najdeš něco lepšího já piju jen neslazené čaje a když chci studený tak si ho dám do ledničky je to dobrý ale každý máme jiné chutě

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal

Kofola je nezdravá svým vysokým obsahem cukru a dalšími přísadami.Takže všeho s mírou.Jsou ochucné minrální vody,juice,ale voda je skoro lék.Jen kvalitní!!!Ať Vám velí rozum.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Carolin

Fíha… čistou vodu, vodu a vodu..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dandi

Myslím, že pokud ti to chutná, tak pij dále… Kouření je taky špatné a kouří kde kdo… Myslím, že pokud ti Kofola opravdu chutná, tak se neomezuj.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek