Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem htc wildfire - odblokovani

Pred svatky jsem koupil v hospode "levne" tento telefon a po case se na displeji objevila hlaska, ze je telefon zablokovan a tudiz nepouzitelny. Majitele pochopitelne nedohledam. Da se takto bloknuty telefon uvest do funkcniho stavu? Popr. jakym zpusobem, nebo kde by telefon v Praze zprovoznili.

Diky

Předmět Autor Datum
Souhlas se zablokováním nebo odblokováním mobilního telefonu je oprávněn uplatnit: - vlastník mobiln…
Boeing 16.01.2012 16:56
Boeing
Co mas, zamek SIM karty nebo je blokovano IMEI pro pouziti v CR? Je li blokovano IMEI zprovoznit to… poslední
borsuk 17.01.2012 14:09
borsuk

Souhlas se zablokováním nebo odblokováním mobilního telefonu je oprávněn uplatnit:
- vlastník mobilního telefonu starší patnácti let, pokud nebyl zbaven způsobilosti k právním úkonům nebo jeho způsobilost k právním úkonům nebyla omezena;
- zákonný zástupce vlastníka, který byl zbaven způsobilosti k právním úkonům nebo jehož způsobilost k právním úkonům byla omezena;
- zákonný zástupce vlastníka mladšího 15 let; osoba mladší 15 let může provést zablokování/odblokování mobilního telefonu jen se souhlasem zákonného zástupce.
Souhlas může uplatnit i osoba pověřená plnou mocí oprávněné osoby. V tom případě pověřená osoba nese odpovědnost za správnost poskytnutých údajů. Vlastník mobilního telefonu musí prokázat, že vlastní mobilní telefon s daným IMEI.
Odcizení mobilního telefonu nahlaste osobně na nejbližším oddělení Policie ČR. Zde také vyjádřete svůj souhlas s blokací. Telefonické nebo písemné ohlášení odcizení mobilního telefonu není možné.
Souhlas se zrušením blokace mobilního telefonu nahlaste osobně na nejbližším oddělení Policie ČR. Telefonické nebo písemné požádání o odblokování mobilního telefonu není možné.
Souhlas s blokací uplatněte na oddělení Policie ČR, kde jste nahlásili odcizení mobilního telefonu. V případě, že v době nahlášení odcizení nemáte všechny požadované doklady u sebe, můžete dodatečně souhlas s blokací uplatnit na jiném útvaru Policie ČR.
Souhlas se zrušením blokace mobilního telefonu nahlaste na oddělení Policie ČR, které zcizení šetří. Popřípadě se můžete obrátit na jiné oddělení Policie ČR, které zrušení blokace zprostředkuje.

http://www.policie.cz/clanek/databaze-odcizeni-mob ilniho-telefonu-blokovani-mobilniho-telefonu-polic ii-cr.aspx

Co mas, zamek SIM karty nebo je blokovano IMEI pro pouziti v CR? Je li blokovano IMEI zprovoznit to nelze, pokud ti nejaky specialista bude tvrdit ze ano a ty mu telefon odneses do jeho servisu, akorat z tebe vytahne nejake drobne, ale skonci to zaverem ze telefon nelze odblokovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru