Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iPod...prosim o pomoc...

vazeni pratele ipodu a spol...mam jen skromne neskromny dotaz, iPod mam jiz cca 2 roky nahrano temer do plna muziky par filmu,hlavne jsem jej kupoval proto-ze casto cestuji a notebook mam 17'' takze prijemna alternativa do kapsy...ale jiz par mesicu resim problem...pred casem jse mi pokazil PC a tak jsem musel vse vymazat ci spise prehrat na exter.hardisk...ale jake bylo nemila prekvapeni ze mi nejde prehrat - stahnout (transfer, export, import...jak chcete) hudba z iPodu do knihovny iTunes....uz jsem upload upgrade itunes asi kazde tri hodiny...a pred casem mi nekdo rikal ze mam smulu...nejde to a nepujde Apple to ma schvalne kvuli hudebnim piratum....ale jeden kolega rikal zeto jde...tak kde je pravda...a jak to teda udelat...a druhej dotazek...pretahnul jsem muziku s hadrdisku do notebooku ale nedostalo seto az do itunes jeto v PC ale ne v iTunes..vzdyzcky to napise - najit a lokalizovat pisnicku pak ji teprve muzu natahnout do iTunes...pardon za slova ale pakarna...kdybych to predtim vedel nikdy bych to Ipodu nesel.....jsem velkej fanda Sony MP3 a v SonicStage programu mam take par GB muziky...ale pred lety Sony nemelo neco podobne jak iPod proto jsem sel do nej...ale ted mam skoro slzy na krajicku...mam tam skoro 60 GB hudby a nektere CD proste uz nemam sanci nahrat znova,dostal jsem je nebo stahnul z netu...
PROSIM KDO MI PORADI JAK TO UDELAT....Diky a s Diky vsem za pomoc...Monty

Předmět Autor Datum
Co sa tyka presunu PC->iPod, tak v iTunes mas kniznicu kde mas tie vsetky alba a tam si das ze prida… poslední
MM.. 02.11.2009 23:56
MM..

Co sa tyka presunu PC->iPod, tak v iTunes mas kniznicu kde mas tie vsetky alba a tam si das ze pridat album a zadas mu umiestnenie alba na HDD, a to urobis so vsetkymi albami ktore chces mat v tom iTunes. Robis to tam rucne pretoze odkial ma iTunes vediet ze si nieco nahral na HDD? iTunes neni iJasnovidec. Takze sa to tam zadava ze kde to je na HDD, ked si nieco nove prikopiroval na HDD, ak to nebolo cez iTunes. Ide to rychlo po albach, alebo to tam ma mozno aj nejake prehladanie celeho HDD (neviem teraz zhlavy), nemusis to robit pre kazdu pisnicku.
Potom das v iTunes u najdeneho pripojeneho zariadenia (iPod) ze synchronizovat, a presunie ti to vsetko co mas v kniznici do iPodu (resp. ja som to tak robil s jednym iPhone nie s iPod, ale predpokladam ze iPod bude to same). Samozrejme presuvaju sa len nove pridane veci, to co uz v iPode je sa neprenasa.

Podobne by mal fungovat aj presun iPod->PC ale nezarucujkem nikdy som to tym smerom nerobil (nema to ani vyznam ked si si ten povodny HDD zalohoval alebo preniesol na novy /externy HDD tak naco chces tahat nieco z iPodu do PC)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru