Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iTALC jak obejit :D

Kamos dostal od skoly skolni notebook a tedka mu ve skole zavedli ze kdyz bude pripojenej na sit (coz musi) tak uvidi co dela pres program iTALC. A chci se zeptat jde to obejit aby videli ucitele ze je na Wordu treba, ale pritom bude i na Mozille napr. Dekuji

Předmět Autor Datum
ten program neznám, podmínky provozování od školy taky ne. trochu mě na tom udivuje, že snímáním jeh…
lední brtník 02.03.2012 22:13
lední brtník
Jestli jsem správně pochopil funkce toho programu, tak funguje na principu vzdálené plochy - a co se…
Kachlík 03.03.2012 00:43
Kachlík
Přesně tak. Program je pro výuku, umožňuje učiteli sledovat, jestli žák správně funguje a případně i… poslední
Filuta 03.03.2012 03:27
Filuta

ten program neznám, podmínky provozování od školy taky ne.
trochu mě na tom udivuje, že snímáním jeho obrazovky mu škola může číst jeho komunikaci - chtěl bych vidět který zákon jí něco takového dovoluje. to by ta škola neobhájila, a pokuta za fízlování by mohla jít řádově do miliónu. samozřejmě nemá smysl soudit se s půjčovatelem notebooku, ale i ze strany půjčovatele by měla převážit slušnost (vynález konce 20.století) nad fízlováním (čechům vlastní od středověku).
může zkusit jednu věc: dvoumonitorové řešení, pokud je u něj možné. nastavit rozšířenou plochu, a řešit si soukromé věci výhradně na druhém monitoru.

Jestli jsem správně pochopil funkce toho programu, tak funguje na principu vzdálené plochy - a co se týče "šmírování" žáka učitelem, tak v tomhle případě není co řešit - žák má mít otevřené jen programy, potřebné k aktuálnímu průběhu výuky, a poštu a FB si řešit doma(tankista si taky ze služby "neodskočí" pro cigára do trafiky v tanku, když doma si pro ně autem klidně dojede;-)).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru