Avatar uživatele
anonym

indie,odchod

ahoj,byl jste nekdo v Indii?Jake to tam je?chtel bych se tam odstehovat mezi sadhuy do hor.Ale jak tam prezit,co jist,neznam rec.
Doplňuji:
to je mi jasny ,ja jen potrebuji poradit co s tim, aspon se tam treba podivat nebo tak,pro zacatek,a co mam pro to udelat, atak,poradte

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3817 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

I jiní lidí se stěhují do cizích zemí bez znalosti řeči,tak pro by nemohl někdo do Indie?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

přežít:
1)neočkuj se na břišní tyf, choleru a ani žádnou antimalarickou profilaxi. NEočku, ne naočkuj! Jinak brzy zemřeš.
2)nepij balenou vodu z lahve(reverz. osmoza atd). Pij vodu ze země, stejně tam, kam jdeš, najdeš jen pumpy a ne vodovody. Hloubka: 7m je málo, nepij! 15m je dobrý,přivykneš bakteriím, 30m je jistota
3)zapomeň na všechno, co tě dosud naučili a připrav se na to, že nic neznáš. Vrátíš se na prvopočátek, jako malé dítě ..buď tomu otevřený. To, co uvidíš po příletu, tě zabije, pokud se neresetuješ a budeš srovnávat s něčím, co znáš.
Jíst: nikdy nejez jídlo od muslimů. Nikdy! To znamená, že i kdyby před tebou rozkrojil čerstvý meloun, nekup to ..on ten nůž taky v něčem oplachoval. Platí pouze pro muslimy, pro ostatní víry ne- ti to z různých vyšších duchovních principů budou mít čisté.
Řeč: tělem ..neboj, všichni budou velmi nakloněni tě pochopit

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Bez znalosti řeči se chceš stěhovat do Indie? Tak to tam asi budeš mít těžké.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bindi

Naočkuj se, zaregistruj se na ambasádě nebo ministerstvu zahraničí a vydej se na dobrodružnou cestu. K dorozumění postačí i základy angličtiny. Sádhuové přežívají z almužen pokud vím a přežívají tak tak. Z mého pohledu je tohle dost naivní představa, ale nerada zpochybňuji sny druhých. Prostě jeď a žij. Třeba tě přijmou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Cestování