Avatar uživatele
kacka

Co to znamená chyba HTTP 400 u prohlížeče Internet explorer?

U prohlížeče internet explorer se mi najednou z ničeho nic např. při zadání webu stream nebo třeba stránek ge money začala zobrazovat chybová zpráva o tom, že cituji: chybný požadavek a u toho se mi ukáže chyba http 400,… co to je a jak to mám odstranit aby mi to zase normálně šlo??? Stáhla jsem si firefox, na kterým mi jde všechno dobře, ale jsem zvyklá na explorer a chtěla bych to nějak vyřešit a nevím jak. ☹ Poradíte někdo moc prosím???
Doplňuji:
Jo jo, psalo mi to, že je špatně napsaná adresa, ale jako nevim co na www.stream.cz je napsanýho špatně… navíc tuhle adresu používám často (teda na exploreru už ne:))) )a nikdy nebyl problém…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: kacka

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, Jahoda před 5049 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

víte, já vím, že z té odpovědi nebudete mít radost, ale tam, kde je teď váš explorer … mu bude líp 🙂
… je to technicky strašně špatný prohlížeč.

pokud vám nesednul firefox zkuste ješte Google Chrome, je velmi jednoduchý na ovládání. http://chrome­.google.com a hodně rychlý.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
fortin

To ne, já už přestanu odpovídat na běžné otázky. Ja to mrdám něco hledat. Ten ge0rge napíše tohle? A na to má fejzbůk? Běžte se vycpat. Děvenko když kopíruješ web adresu tak si dávej pozor abys nezkopírovala mezeru před http nebo za. Ale ten hoch s hezkou fotkou odpověděl jinak. -Já jsem odpověděl 1. protože jsem si vybíral z nezodpovězených otázek. Dobrá, jsou některé bankovní služby přes net. A před vstupem na zabezpečenou stránku …banka… doporučují určitý prohlížeč.
Ano.
IExplorer disponuje funkcí vrátit zpět nastavení a to znamená že moje nastavení zvýšené jakési cookies způsobuje problémy. Na zabezpečenou stránku datová schránka si dejme tomu vyžadují opravdu jistý prohlížeč. Ale u Streamu? A ten odpoví že IE nefunguje? To já mohu prodávat mletou papriku z cihel. Když už jsme lenošní něco najít na internetu protože v lednici to není a chci pomoci, proč málo uživatelů odpovídá? Já zadal do vyhledávače – zkopíroval a vložil „chyba HTTP 400“ a nechal si něco přeložit. Výsledek zkopíruji a vložím sem. Tak kdo je ge0rge, italský chlípník?
Tvůrci programů si musí uvědomit že ne všichni jsme ochotni přihlásit se k odběru Komunity společnosti Misrosoft a řešit řešit. Tahle divná virtuální technika zatěžuje člověka problémy že to a to nejde. Tak proč ty komunity microsoft nepřijdou třeba sem na stránky a neptají se „co potřebujete?“ Ne to házet na IE a neumí nalézt odpovědi.

Zdroj: http://www.po­radte.cz/poci­tace-a-prislusenstvi/8918-http-400-co-to-je.html

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
fortin

A navíc nevnucujte tazatelce svůj prohlížeč. Já jsem to tak nikdy nedělal. To je pro ge0rge. Kopírujte celé pole adresy, Nebo když je před adresou http://atd.nl ikonka, tu klikněte a přetáhněte na plochu. Hlavně nehažte vinu na stroj který jede. Samozřejmě že systém překvapuje. Ale to se týká více nefunkčního zvuku z příjimaných videí. Tam je zas chyba aktualizace která se musí odinstalovat a dělat ji znovu. Zjistěte si, zda váš prohlížeč podporuje zálohu záložek, to jsou internetové odkazy. A zda je lze IMPORTOVAT do nastavení nového prohlížeče. Samozřejmě že mě ta otázka zajímá. Ale proč už nikdo nemá čas přidat třeba svůj názor. To tady budou dominovat fotky z F. nutrie?

před 5048 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek