Avatar uživatele
with.love

jak dlouho se pečou kuřecí prsa a na kolik stupňů?

Zajímavá 0 před 3956 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Manželka říkala, že otázka je špatně položená.Jinou dobu se pečou (smaží) na pánvičce, jinou dobu se pečou v elektrické troubě (tam asi jako kuře, 1,5 hodiny na 200 stupních, ale zase..jak která hospodyně to chce mít propečené) a jinou dobu v plynové troubě (s tou nemáme zkušenosti).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Kuřecí prsa je dobré upéct v troubě, asi 1,5 hodiny, asi 170–200 stupňů. Doplním jen, že výborné je položit je do brutvany nebo kastrolu na kysané zelí, které posypeme nakrájenou cibulí a jablkem na čtvrtky a zelí pokmínujeme. Zelí krásně nasákne šťávu z kuřete a zelí i kuře (není vysušené) je boží.:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Pokud je děláš slabé naklepané a obalené ve strouhance.Pečeš , tak dlouho v tuku než zezlátnou. Pokud pečeš čtvrtky tak asi hodinu na 200 °C a podlévat a přelévat šťávou.Chce to občas otočit vidličkou a zjistíš zda je měkké.Celé kuře zrovna tak. napřed jej pečeš v poloze na zádech a dusíš v pod dušákem nebo poklicí, pokud nemáš stačí alobal..V druhé polovině pečení otočíš na záda a trochu zvýšíš teplotu aby zezátlo Také cc 1 hodinu 30 min na 180°C 30 mim na 200°C. Podlévat vývarem, nebo horkou vodou aby se nepřesušilo. Hlídat. Můj tata u toho tu poslední půl hodinu, seděl u trouby a hlídal.Když jsem mněl malé děti každá holka chtěla „nohu.“ Když se začala prodávat dělená drůbež přikoupil jsem navíc 4 stehna. Upekl ale dětem se to nezdálo. Táto co tu pečeš za potvoru z 6 nohama. Dlouho jsem jim to musel vysvětlovat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek