Předmět Autor Datum
Skuste instalovat hociaku OEM verziu, potom ju regnut pod tym licencnim cislom (co je podstatne). Av…
2laak 12.02.2008 22:17
2laak
Nejde o to hde sehnat winCD, ale jak naformatovat HDD a nahrat instalacky na disk kdyz u netbooku ne… poslední
awel2 18.12.2010 14:23
awel2
K notebooku jsi tedy při koupi nedostal CD medium se systémem? A nebyl systém ani nahraný na disku v…
host 12.02.2008 23:01
host
Když jsem notebook kupoval, byl Windows už nainstalovaný a recovery jsem si vytvořil sám. Bohužel pr…
Dalibor 12.02.2008 23:31
Dalibor
Nechaj si to tvoje vytvorene CD poslat postou z domu, niekto ma snad do tvojho bytu "doma" pristup.…
MM.. 12.02.2008 23:57
MM..
Možná plácnu nesmysl, ale když někdo je doma a udělá iso toho recovery, pošle přes úložiště typu edi…
joseff 13.02.2008 11:44
joseff
Taky jsem chtěl navrhnout toto řešení.
host 13.02.2008 13:34
host

Skuste instalovat hociaku OEM verziu, potom ju regnut pod tym licencnim cislom (co je podstatne). Avsak necakajte, ze niekde stiahnete legalne barsjake WinXP.

Inak tato tema tu nie je prvykrat. Cuduj sa svete, ludia tie CDcka nezalohuju, stracaju, ako by boli zadarmo. Skuste pohladat.

Nejde o to hde sehnat winCD, ale jak naformatovat HDD a nahrat instalacky na disk kdyz u netbooku neni CD. Myslim, ze nikdo nepochopil polozenou otazku. NENI disketovka, crromka a i ten blby HDD neni. Vali to z integrovane 8GB pameti svaboveho disku a po jeho smzani nefunguji USB pro pripojeni flashdisku a ctecky SD nebo wifi taky nechodi. PC nema zadny port, aby se dalo pripojit k jinymu a fongovalo samo jako flashbisk. Mam ZG5 a taky jsem v haji...

Když jsem notebook kupoval, byl Windows už nainstalovaný a recovery jsem si vytvořil sám.
Bohužel pracuji v zahraničí a CD je doma, takže mi asi opravdu nezbývá nic jiného než to Aukro. Jen jsem myslel, že když mám licenční číslo, tak je nějaká možnost sehnat instalačku a tím číslem jí ,,legalizovat´´.
Díky za odpověď a za váš čas

Nechaj si to tvoje vytvorene CD poslat postou z domu, niekto ma snad do tvojho bytu "doma" pristup.
Kupovat nieco ine by bol nezmysel. To licencne cislo na NB nefunguje na akukolvek instalacku, ale myslim len na OEM verziu a myslim ze aj len na rovnaku jazykovu verziu Win. Navyse v predinstalovanych Win si uz mal predpokladam predinstalovane ovladace a specialne aplikacie od vyrobcu NB, co v klasickej instalacke win mat nebudes.

P.S. este mozes skusit navstivit najblizsie servisne stredisko pre danu znacku notebooku (vid stranky vyrobcu - zoznam servisnych stredisk) a opytat sa za kolko ti to preinstaluju alebo predaju oficialne recovery CD k tomu typu NB, nemalo by to byt drahe, IMHO len cena CD.

P.S.2. este som zabudol upozornit ze pri pouziti recovery CD asi prides o svoje dokumenty na disku tak si ich predtym odzalohuj.

Možná plácnu nesmysl, ale když někdo je doma a udělá iso toho recovery, pošle přes úložiště typu edisk a v cizině to vypálit a spustit? To by nešlo?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru