Avatar uživatele
marta52

jak je otevřít – některé fotografie se uložily jako temporary _v5_jpeg. cr, nevím tedy jestli to fotky jsou

Doplňuji:
tak sem si irfan view naistalovala, ale hlásí mi že je neznámý formát souboru a dále (pro jména souboru v Uniode aktivujte unikode plungin ve Volby-Vlastnosti/nas­tavená-jazyk) moc tomu nerozumím.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3919 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
autacek

Způsobů je víc, ale pro tebe bude asi nejjednodušší přejmenovat jim koncovku na .jpg a podívat se, co z toho vyleze ;)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Já používám jako prohlížeč obrázků Irfan View a on má takovou příjemnou vlastnost, že se nedívá jen na přípony v názvu souborů, ale taky o tom tak trochu „přemýšlí.“ Pokud má ten formát obrazu nějakou hlavičku (a to .jpg má), tak Irfan to pozná. Takže ve složce poklikám na například ten tvůj soubor temporary _v5_jpeg. cr , Windows nebude vědět, v čem to má otevřít, tak nabídne seznam programů. Já si zvolím Irfan a on se otevře a napíše: „Upozornění! Soubor "X:\Documents and Settings\....­....\temporary _v5_jpeg. cr“ je JPG soubor s nesprávnou příponou! Přejmenovat?" A odkliknutím „Ano“ změní koncovku v názvu na .jpg a rovnou fotku otevře.
Doplňuji:
ad Doplněna: Tak to buď fotky nejsou, anebo je struktura příliš poškozena a fotka už z toho udělat nepůjde. (Plugin Unïcode se týká pouze potenciálně nečitelných názvů fotek.)

Upravil/a: cochee

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek