Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak na rozlišení pc do tv?

Zdravim, potrebuji poradit, mám LCD TV Sony 40 palců a ntbk HP s grafickou kartou ati mobility radeon hd 4330. V ntbku mám rozlišení 1366x768. Pokud si chci pustit film při propojení přes VGA kabel pomocí duplikovaného displeje, na televizi mě běží film jen v okně uprostřed asi v třetinové velikosti. Rád bych, aby mě film běžel přes celou obrazovku. Nevím jestli to má co dočinění s rozlišením televize anebo jestli to jde nastavit v PC nebo jestli bych měl tento dotaz zadat do nějakýho fóra o televizích. Diky..

Předmět Autor Datum
Kdyz pripojis notebook k TV, tak by na TV melo byt stejne pozadi displeje (wallpaper) jako na notebo…
Redmarx N 24.09.2010 19:42
Redmarx N
Daleko lepší je neduplikovat obraz, ale televizi dát jako sekundární monitor. Pak si totiž můžete zv…
shark.jd 24.09.2010 20:00
shark.jd
Už je to tam. Díky! Vykašlal sem se na duplikaci, ale nastavil si zvlášt TV a zvlášt NTBK. Do teď js…
shpell 25.09.2010 22:24
shpell
Byval bych ti to poradil hned, ale nejak jsem z dotazu nepochopil, ze chces duplikovat to co mas na…
Redmarx N 25.09.2010 22:48
Redmarx N
No pro mě je duplikace (byla) prospěšná, že jsem nemusel sledovat film na ntbku, ale mohl sem se na…
shpell 25.09.2010 23:42
shpell
Ne, zvuk standardne "rozdelit" nejde, pokud teda nemas dve zvukovy karty. poslední
Redmarx N 25.09.2010 23:45
Redmarx N

Kdyz pripojis notebook k TV, tak by na TV melo byt stejne pozadi displeje (wallpaper) jako na notebooku. Tohleten wallpaper je v okne uprostred TV nebo pres celou plochu TV ?
Pokud je uprostred, tak je to bud nastavenim TV nebo nastavenim rozliseni na graficke karte. jestli se uprostred zobrauje jen film, tak to je tvym neznamym programem pouzitym pro prehravani.

Už je to tam. Díky! Vykašlal sem se na duplikaci, ale nastavil si zvlášt TV a zvlášt NTBK. Do teď jsem nevěděl, že to takhle může fungovat - přejíždění myší zleva do prava - vlevo ntbk, vpravo tv a vše běží přes celý displej... super!:-)

Byval bych ti to poradil hned, ale nejak jsem z dotazu nepochopil, ze chces duplikovat to co mas na monitoru i na TV. Popravde ani moc nevim k cemu je duplikovani obrazu dobre, ale urcite to nejake vyuziti mit bude. ;-)
Jinak bezne kdyz mas k PC pripojeno vice monitoru, tak obraz preci nebudes duplikovat, ale rozsiris si ho i na dalsi plochy (na dalsi LCD). Treba v predchozi praci byl program, ktery zobrazoval na jednom monitoru obrazky (v ramci te rozsirene plochy) a na druhym operator delal popisy k tem fotkam. No a z TV to funguje vlastne stejne, na TV pustis film a pritom na tom notebooku muzes normalne pracovat. ;-)

No pro mě je duplikace (byla) prospěšná, že jsem nemusel sledovat film na ntbku, ale mohl sem se na něj podívat na "velké" telce! Díky tomu, co jsem objevil jsem přišel na to, že můžu jedním okem sledovat film a druhým okem si můžu dělat věci na ntbku, je to boží! ;-)
A co zvuk? Ten jde taky rozdělit? Ještě jsem to nezkoumal, ale co by dneska nešlo... :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru