Avatar uživatele
s1066

jak naložit ovčí maso DĚKUJI

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4237 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nelze jednoznačně odpovědět, záleží co z něho chceš dělat a také na tom, jak je ovce stará. Na pečení převážně nakládám stejně, jak se nakládá maso na svíčkovou, nejméně však cca 3 dny, raději déle. Lze naložit podobně jako na uzení. Pokud je ovce mladá, či odrostlé jehně, a chci dělat nějakou minutku a podobně, lze naložit pouze do oleje a bylinek. Stejně tak je možno využít všechny způsoby nakládání jaké se používají u zvěřiny.
Před chvíli jsem jedl upečené skopové se zeleninou a jako přílohu jsem k tomu měl brambory.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Problémje v tom, že to co se u nás považuje za jehněčí, jinde už je skopové.Rozdílje sakra na talíří znát. A ovčí? Co tím myslíš?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

My jsme jej nakládali do směsi piva, oleje ,česneku, cibule . soli pepře a mariánky

před 4194 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek