Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak nastavit zmenu klikatek ve firefoxu?

Nevim jak to vysvetlit, ale dam Zobrazeni - nastrojove listy - Vlatni ... a pak prehazuju kam chci, jenze po restartu Firefoxu je to zpatky jak to bylo pred upravou.

Dela to na nekolika pocitacich, kde je Firefox 4, tak jsem pro jistotu na svym PC, kde delam nejcasteji nechal FF 3.6, jenze po aktualizaci na verzi 3.6.17 to zacalo delat taky.

(At uz jdou s tema vychytavkama v Mozille do hajzlu, pardon, ale FF pouzivam dlouhodobe kvuli jedny hre na netu, ale budu se muset naucit Operu, protoze zlatej Internet Explorer proti tomuhle co Mozilla predvadi.) :-/

Edit: pokud jsem jako Administrator, tak to funguje normalne, nejde to prehazovat jen kdyz jsem na PC jako User.

Předmět Autor Datum
Evidentně se jedná o (tvůj!) problém s přidělením práv systému, Firefox za to nemůže.
host 17.05.2011 23:09
host
to mi nedává smysl. ve svém profilu může uživatel řádit skoro jak chce, lhostejno jestli jde o omeze…
lední brtník 18.05.2011 00:40
lední brtník
je to divny, na tomhle PC byl vzdycky Firefox 3.6, vzdycky to fungovalo a akorat jsem ho pravdidelne… poslední
Redmarx N 18.05.2011 08:49
Redmarx N

to mi nedává smysl. ve svém profilu může uživatel řádit skoro jak chce, lhostejno jestli jde o omezený účet.
sw které ukládaly nastavení do \program files, \windows, hklm\software aj. nepočítám, ostatně to není případ firefoxu:

C:\Documents and Settings\uživatel\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini

jistěže se příkazem "firefox -p" dá nastavit jiné umístění "[Profile0] - Path=D:\ff", a adresáři D:\ff potom pokazit práva.
ale kdo by to dělal na několika pc pro každého uživatele, a ještě by si na to sám nezvpomněl?

mám pocit že takto se ff mohl chovat, když nebyl připuštěn na internet ke své stránce "blahopřejeme bla bla", - snad jednou se mi takto choval a po novém startu otravoval.

druhá možnost je, že na tom pc je mix verzí 3.x a 4 spouštěných střídavě - to snad vedlo k ničení nastavení a vyvolávání "bla bla" stránky.
čili jestli automatický update nestáhnul a nenainstaloval v.4, a teď se ručně nainstaloval ff 3.6.17?
(cosi o automatickém update jsem slyšel v souvislosti s ballot screen. ale já mám všechny podobné nesmysly zakázané)

je to divny, na tomhle PC byl vzdycky Firefox 3.6, vzdycky to fungovalo a akorat jsem ho pravdidelne aktualizoval, ale nabidku na instalaci Firefox 4 jsem odmitl, pred par dny mi to nabidlo aktualizaci na Firefox 3.6.17 a po teto aktualizaci to zacalo delat, problem s nastavenim prav vylucuju, nikde jsem nic nemenil a profil uzivatele je porad stejny v Application Data usera, tudiz tam Firefox musi mit pristup. I jsem se dival a pro jistotu jsem k uzivatelovi pridal jeste USER pro zapis i cteni a nechal nahradit prava v podslozkach dedicnosti, takze tem ten problem opravdu neni.
Jinou verzi Firefoxu na tom PC take nemam.

Ano podobne chovani uz jsem zazil u Firefoxu na linuxu, pokud jsem ho neinstaloval z repozitare a souviselo to s pravy, ale tady jsem na Windows XP a pokud by to melo souviset s pravy, tak kam este ten "hajzl" muze chtit zapisovat, kdyz profil ma k zapisu pristupnej. Udelal jsem "neveda si rady" i to, ze jsem do spousteci slozky Firefoxu "C:\Program Files\Mozilla Firefox" pridal prava pro zapis pro USER (coz mimochodem dela s Firefoxu nebezpecnejsi aplikaci nez IE), ale ani to nepomohlo.

Jinak to ze se podobne chova na jinych PC i Firefox 4, jsem psal spise jako zminku o tom, proc nechci preinstalovat tu 3.6.17 tim paskvilem, ktery Mozilla vydala, ale jinak je to pro muj problem irelevantni informace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru