Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak rozebrat vysavač electrolux?

zdravím

mám doma konkretně vysavač electrolux ze320
[B4Y0U.jpg]

bohužel přestal reagovat na tlačitko start. Tak jsem se pokoušel to rozebrat, odšrouboval jsem 100% všechny šroubky ale nešlo mi to oddělit tu vrchni čast plastu od te spodni časti. Jabky to drželo přez ten uchyt na ruku anebo v místech pantů od víka pro sáčky. Ale za nic jsem nepřišel na to jak to odcveknout nebo co udělat aby to něco tam povolilo. Do obchodu s tím nechci jít, tam mi stejně prd poradí, je to už po záruce a kdyby to měli někde posílat....nevím
koukal jsem po netu po nějakých manuálech ale nic jsem nenašel jak to rozebrat. Možná najdete Vy? nebo máte doma někdo podobný electrolux vysavač? zkuste se podívat a poradit mi. Možná bude něco s elektronikou a možná i ne. Ale nechci to násilně rvát, bo tam něco zlomím a pak už to neposkládám zpět

díky moc

Předmět Autor Datum
Nejsou šroubky pod tlačítky? http://www.ereplacementparts.com/electrolux-el4101 a-ergospace-canister…
kejki 18.08.2013 21:28
kejki
no nejsou, všude samej plast. Na tom odkazu co jsi dal, tak na tom detailnim obrazku me tam drzi ta…
rotorod 18.08.2013 21:48
rotorod
Jsou tam západky, spousta západek. Třeba tady je trochu viděl, jak že to u Electroluxu chodí: watch
Kurt 19.08.2013 08:14
Kurt
Nejčastější závada u domácích elektrických spotřebičů nebo elektrického ručního nářadí s pohyblivým…
náhodný 19.08.2013 08:27
náhodný
Tak za vším vězí ten kryt, pod kterým je papírový sáček na prach. Musí se zamáčknout ty panty (ve kt…
Raketak 28.12.2013 13:48
Raketak
Já jsem po rozebrání elektroluxu zjistil, že je vadný vypínač. vyměnil jsem jej za koupený lampičkov…
Henessy 29.12.2013 13:38
Henessy
jde to velmi špatně ,já to nakonec vzal flexou,ale já věděl, že je už motor spálenej. poslední
jardys 30.12.2013 15:25
jardys

Nejčastější závada u domácích elektrických spotřebičů nebo elektrického ručního nářadí s pohyblivým přívodem bývá přerušená síťová šňůra v místě nejčastějšího obybu - hned u vidlice nebo přívodu do přístroje (například u žehličky).
Při dobývání se do plastových krytů vysavačů, fenů, kulem, kamer, atd., málokdo ví, kde jsou jaké pacičky a úchyty a většinou se při laické demontáži některé ulomí. Není lepší dát vysavač do servisu? Pro váš vysavač je například na pankráci.

Tak za vším vězí ten kryt, pod kterým je papírový sáček na prach. Musí se zamáčknout ty panty (ve kterých se otáčí) trochu dovnitř a pak celý tento kryt vysunout z vysavače ven, poté už jde vysavač rozdělat (za předpokladu předchozího povolení 6 šroubů).

Já jsem po rozebrání elektroluxu zjistil, že je vadný vypínač. vyměnil jsem jej za koupený lampičkový (40,-)z bílého plastu který pasoval. Po pár dnech se vyhřál a tak jsem sehnal starý z bakelitu. Elektroniku, pokud neupravujete výkon (lze i na hadici) jde vyřadit. U opraven mám zkušenost, že oprava = 2/3 ceny výrobku a minimální záruka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru