Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak stahovat z google play v mobilu

zdravim, nikdy jsem na tohle moc nebyl, tak tomu moc nerozumim. Potreboval bych si stahnout jednu aplikaci od ceske sporitelny a tu muzu stahnout prez google play. Ja v telefonu nic takoveho nemam. mam jen market a tam to neni. Kdyz jsem to skouel prez prohlizec, tak mi to neslo.Cetl jsem si jeste jakysi navod, kde bylo napsane, ze si musim vytvorit google penezenku. To za to budu muset neco platit?

Předmět Autor Datum
Na nejakou radu uvadis prilis malo informaci. Musis mit ucet u Google, penezenku mit nemusis, pokud…
RedMaX 01.05.2014 11:13
RedMaX
ja ucet u google mam a market pouzivam bezne. A jak to myslis tu prvni instalaci z marketu? Market p…
ancias 01.05.2014 12:09
ancias
aha, tak uz je mi to jasne. Tahle aplikace mi nejspis nepujde, protoze mam zastaralou verzi Androidu…
ancias 01.05.2014 12:11
ancias
Presne tak, s tim nic neudelas. Respektive ono to nekdy keca, mas dve moznosti, bud tu aplikaci posk… poslední
RedMaX 01.05.2014 15:16
RedMaX

Na nejakou radu uvadis prilis malo informaci.

Musis mit ucet u Google, penezenku mit nemusis, pokud je aplikace zdarma, tak za ni nic platit nebudes.

Na webu Gogle Play das pod svym uctem nainstalovat do mobilu a ono se ti to tam pres wifi (nebo 3G) stahne a nainstaluje samo.

V mobilu musis mit ucet Google take vytvoren a pokud jsi to nikdy nepouzil, tak prvni instalaci udelat z Marketu (tak se Google Play jmenuje ve starsich mobilech).

ja ucet u google mam a market pouzivam bezne. A jak to myslis tu prvni instalaci z marketu? Market pouzivam bezne, ale ta tu aplikaci pres nej nemuzu najit. Ted jsem na google play, dam instalovat a skoci mi tu, ze nejsou zadna vhodna zarizeni pro instalaci. Pod ikonkou instalovat je jeste napsane, ze Tato aplikace není kompatibilní s vaším zařízením. Sel jsem do nastaveni, kde mi vyskocilo ma zarizeni. Ukazal se mi tem muj typ telefonu a ze jsem ho naposled pouzil dnes.

Presne tak, s tim nic neudelas. Respektive ono to nekdy keca, mas dve moznosti, bud tu aplikaci poskytujou i mimo Google Play a stahnes si ji a nainstalujes manualne nebo ti ji musi na svem kompatibilnim mobilu stahnout nekdo jiny a potom ji prehrat k tobe na mobil a pak to zase nainstalujes rucne. Samozrejme nemas zadnou zaruku, ze to nainstalovat pujde, ale obcas to jde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru