Avatar uživatele
obyč holka

Co tím kluk myslí?

Takžé čauky.Po dlouhý době jsem zase zpátky a přicházím sem s takovou otázkou která mě vrtá hlavou a nerozluštím jí a nedá mi spát :D Takže asi takhle existuje jeden kluk jméno nemusím psát berte to třeba že ten kluk jé písmenko H.H je o třídu víš než já a moje kámoška.Moje kámoška byla jednu chvíli do h zamilovaná.
Ovšem nijak mu to nedávala na jevo ale ona si napsala do jednoho sešitu že má ráda h a jedna drbna se jí hrabala v sešitě a běžela mu to vyslepičit moje kámoška potom brečela ve škole na záchodech protože se bála co bude mít za keci pořád se před ním schovávala.Ale potom to už bylo dobrý.Až jednoho dne jsem si řekla že bych tomu h mohla napsat na fb protože sem chtěla zjistit jestli jí za to brečení vůbec stojí..Napsala jsem mu normálně čau a ptala jsem se ho na rybářství.Protože vím že je to rybář.V pohodě jsme si psali až jsem napsala čus už musím jít.Tak on napsal že naše holčičí parta je divná a já se ho ptala jaká parta a už to jelo.Potom mě psal : vy mě prej chcete.A já jedna holka povídala co ? potom sem napsala: jedna kamarádka nevím o tom že by tě měla ráda,já tebe ? vážně ne.A ta druhá ta má asi jinýho.A on napsal že já jo asi že o tom ví.A potom mě napsal at viřídim tý mojí kámošce že jí nechce atd.A já jsem mu napsala že nejsem jeho slovník.A on mě napsal běž do prdele a skončila jsem sním.Říká se o něm že je to hajzl ale vysvědčení má 111111111 :D No od toho uplynulo asi 4 měsíce.A když nás potká na chodbě tak má pořád náký malý keci.Třeba říká jéj,nebo jáj,nebo au i když mu nic neuděláme.Je to tak trochu namachrovanej frajírek.A dneska ve škole řekl zase jáj a kámoška ta která ho měla ráda mu řekla debile :D což sem čuměla jak kakabus.A ještě k tomu když okolo něho projdeme tak čumí jak debil :D Co tím jako sakra sleduje ? :D poradí někdo ? :D Mě to prostě vrtá hlavou a nedá mě to spát :D díky za každou normální odpověd :D

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 2732 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Je vidět, že jsi ještě malá, a řešíš hovadiny. To, že má jedničky, automaticky neznamená, že je to psychicky zdravý člověk, někdy spíše naopak.

Odhaduji, že ten kluk bude přibližně ve stejné věkové hranici, jako vy, a podle toho, co o něm píšeš, na tom bude i inteligenčně tak špatně, jako vy. Tudíž podle mých odhadů jsou dvě možnosti. Buď vás obě vážně nechce, a nebo vás chce, ale neví o tom, jelikož jste očividně ještě ne až tak sexuálně vyspělí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Snaží se vás zesměšnit, protože ví, že přinejmenším jedna z vás do něj byla nebo je zamilovaná. A taky si o vás nemyslí bůhví co, protože je to puberťák a zatím neví co by si s holkou asi tak počal, nebo to možná aspoň tuší, ale taky se nechce shazovat před kamarády. Proto má ty kecy a dělá jáj a jéj…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Těžko říct, co si který puberťák myslí, zvláště když ho neznáme. Pokud to chceš vědět, tak se ho přímo zeptej. A ty o tom nepřemýšlej a klidně spi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

V pubertě se dějou různý věci a já si osobně myslím,že se on předvádí.
Tahá vás za nos a proto na něj kašlejte.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Co by tím asi sledoval? Prostě je to normální puberťák. Nesleduje tím asi nic zásadního. Možná se mýlím, ale od té spolužačky, která se hrabala ve věcech Vaší kamarádky, se něco dověděl o jejích citech k němu, a teď se tím baví. Když jste ještě navíc Vy neudržela zvědavost a začala zjišťovat, začal si z Vás všech dělat legraci. Prostě libový frajírek, co se baví na Váš účet. To že nědo má dobrý prospěch, ještě neznamená, že je to moudrý a slušně vychovaný člověk.

Na Vašem místě bych to řešila jednoduše – nevšímejte si ho a nechte ho být. On se vyblbne a pak Vás také nechá být.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Cenobita

Základem dobrého vycházení s lidmi, jsou dobré vztahy a slušnost. Jestliže došlo k vulgaritám a urážkám, bude se to jen eskalovat. Buď se omluvit a pokusit se o smír nebo se ignorovat. Vaše vztahy jsou ještě dosti nevyzrálé. Ovšem pokud urážíte vy jeho a on jen „čumí“, stále je chyba na vaší straně: té divné partě dívek. Vztahy netřeba více hrotit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek