Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak zprovoznit 2. plochu na LCD TV

ahoj hledal sem tu a vse co sem nasel tak mi nepomohlo tak pisu sem. snazim se o to abych mochl na tv poustet filmy z pc protoze tv je vetsi :-D driv sem to delal ze sem misto monitoru pichnul tv, nastavil rozliseni 640x480 a normalne sem to pustil ale stvalo me ze se blbe rovnaji ikony.. ale to je ted jedno. Grafiku mam spojenou s tv klasickym kabelem na monitor a ted sem si hral s aplikaci control center od ATI a HYDRAVISION ale bohuzel to mam v anglictine a porad ty aplikace nemuzu dostat na tv jediny co vydim je ze tam mam cast plochy bez ikon a kdyz dam na monitoru treba vlastnosti plochy tak se mi ta tabulka ukaze na tv ale bs player a tak mi tam nejdou.. poradi mi nekdo pls?

Předmět Autor Datum
V CCC pokial mas nastavene rozsirenie plochy tak sa da aj nastavit ze na ktoru stranu je plocha rozs…
MM.. 10.06.2009 13:41
MM..
jezis dekuji ono to fakt funguje :-D a da se nejak nastavit ta strana? mam tv v levo od sebe a musim…
mack 10.06.2009 13:54
mack
Ano v CCC tusim v displays manager chyt mysou ten obdlznik "2" a presun na opacnu stranu. Ak mas hla…
MM.. 10.06.2009 13:58
MM..
jj je to o zvyk no, jeste jeden detail, kdyz dam na Tv video tak mi tam behaj cerny prouzky, nemuze…
mack 10.06.2009 14:18
mack
Jak vyzeraju tie cerny prouzky? Moze byt rusenie vznikajuce zemnou sluckou, skus odpojit z TV spoloc…
MM.. 10.06.2009 14:33
MM..
ty prouzky delaji ty prehravace kdyz to zmensim na tom tv a hejmu stim zmensenym obrazem tak ty prou…
mack 10.06.2009 14:39
mack
Skus poodpajat vsetko z TV a zapojit TV do rovnakej 230V zastrcky ako PC a do TV zapojit len kabel z…
MM.. 10.06.2009 15:33
MM..
tv a pc mam ve stejnej prodluzce, tady je ten kabel nevim jak se jmenuje tak sem ti ho vyfotil :-D t…
mack 10.06.2009 15:50
mack
sory unahlil sem se nakonec sem nasel tu snimkovou frekvenci( byla schovana mrška jedna :-D ) a dal…
mack 10.06.2009 15:54
mack
To mas prepojene cez analogove VGA? VGA_connector Alebo HDMI? Hdmi Tipujem ze mas HDMI (co je dobre…
MM.. 10.06.2009 17:07
MM..
mam VGA a kdyz sem snizil tu frekvenci tak to funguje a uz to asi nebudu resit, klavita je pekna poslední
mack 10.06.2009 17:10
mack

V CCC pokial mas nastavene rozsirenie plochy tak sa da aj nastavit ze na ktoru stranu je plocha rozsirena (moze byt rozsirena na 4 strany). Otestovat si to mozes tak ze sa mysou pokusis ist mimo plochu na prvom monitore (na vsetky 4 strany) a pozeras kedy sa ti objavi kurzor mysi na TV/druhom monitore. Potom si mozes presunut cele okno prehravaca na druhy monitor a zapnut v prehravaci obraz na celu obrazovku a budes mat film na druhom monitore.

Ano v CCC tusim v displays manager chyt mysou ten obdlznik "2" a presun na opacnu stranu. Ak mas hlavny monitor prvy. Ak je hlavny monitor 2, tak opacne.
P.S. aspon myslim ze to bude fungovat a ze ikony ostanu na tom prvom ale nezarucujem. Standardne je rozsirenie plochy na pravej strane takze ak to nijak nepojde nastavit tak budes musiet chodit s mysou doprava (neni to ziaden problem, len zvyk. Ja to mam tiez tak TV mam meter nalavo a ked chcem nieco dat na TV tak mysou chodim doprava ptz u mna na nvidii je hlavny monitor vzdy vlavo a rozsirenie vzdy vpravo. A nechcelo sa mi hladat kde sa to na nvidii nastavuje, a ci sa to vobec da nastavit :)

ty prouzky delaji ty prehravace kdyz to zmensim na tom tv a hejmu stim zmensenym obrazem tak ty prouzky a zmeny barvy konci tam kde velikost toho okna s videm a kdyz vypnu prehravac tak zmizi. do tv mam akorad zapojenej setop box a ten kdyz vytahnu tak se nic nestane

Skus poodpajat vsetko z TV a zapojit TV do rovnakej 230V zastrcky ako PC a do TV zapojit len kabel z PC nic viac. Prehravac nerobi pruzky, to moze byt podla mna len nejake rusenie.
Jakym kablom mas tu TV pripojenu?

P.S. skus dat na TV nejaku fotku v nejakom prezeraci obrazkov, nejake ciarky? Skus aj iny prehravac. Este by si mohol aktualizovat ovladace grafickej karty, ale to podla mna nepomoze (kedze predpokladam ze to je nejake HW rusenie).

P.S.2. skus nastavit v CCC pre TV nizsiu snimkovu frekvenciu (pod 60Hz), keby si mal moc dlhy a nie moc kvalitny kabel tak by to mohlo pomoct (znizenim snimkovej frekvecnie sa znizi aj dotclock)

tv a pc mam ve stejnej prodluzce, tady je ten kabel nevim jak se jmenuje tak sem ti ho vyfotil :-D ten samej jako sou na monitory

http://lh6.ggpht.com/_HhxH1gURtfw/Si-5V8_fHUI/AAAAAAAAAu8/qeUG6FXtHbY/s720/ABCD0007.JPG

zkousel sem bs player, windows media, quick time, media player clasic. ovladace na grafarnu sou ze vcerejska. a nizsi snimkova frekvence nez 60Hz nemuzu dat prodoze to nejde :( achjo

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru