Avatar uživatele
anonym

Co umí iPhone navíc oproti jiným telefonům?

Každý mluví o skvělých vlastnostech iPhonu. Uznávám, že vypadá dobře, ovládá se velmi jednoduše, ale doteď jsem nepochopil, co nabízí navíc oproti jiným špičkovým telefonům typu Nokia N96. V čem je z hlediska funkcí iPhone nejlepší?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kazisvět před 5389 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cyrxos

nic

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
PO

Jde o to, ze iPhone v sobě spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro mobilní komunikaci s internetem a kvalita vsech jeho funkci je daleko vyssi nez u dobreho mobilniho telefonu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jivinho

Problem (nebo spis vyhoda Apple co.) je v tom, že nevyrábějí nejnadupanější stroje (MacBook, iMac, iPhone), ale je to značka stability, jistoty a stylu. Takže není iPhone o tolik lepší než např. Nokia, ale je to Apple. Jděte po ulici v Paříži nebo v NY a uvidíte, naprostá většina bežců má v uších bílý Apple sluchátka a na rameni mají např. Schuffle.. Prostě značka spolehlivosti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tomi2k9

umi na sebe upoutat ale aby neumel telefon natacet videa a posilat mms? je k nicemu, to co se z nej stalo je dukaz spickovy reklamy

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Michálek1245

Jako vesměs asi nic. Dneska už se to srovnává a dorovnává to zákaznický servis. Apple má ale výhodu provázaného ekosystému zařízení. Což je zároveň past na zákazníka. Jak si pořídíte iPhone, chcete hodinky, k nim řemínky Apple Watch 3 od https://www.i­pouzdro.cz/re­minky-pro-apple-watch-42mm/ a tak to pokračuje, až máte doma kompletně jablečnou domácnost. Na druhou stranu… Stojí to za to. :)

Nový příspěvek