Avatar uživatele
with.love

jaký mobil je lepší: Samsung galaxy ace nebo HTC Desire S?

nejlépe z vlastních zkušeností.. děkuju :)
Doplňuji:
a co ještě htc legend?

Zajímavá 0 před 4056 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Samsung Galaxy Ace jsou akorát vyhozené peníze za pomalý, sekající se mobil. A to se vracíme do časů starého Symbianu Series 60. Má to i starý Android 2.3, malé rozlišení displaye, takže na nějaké brouzdání po internetu to nebude vončo.

Ono, pro normální používání moblu s Androidem doporučuju aspoň 512MB RAM a aspoň 1GHz procesor. Jinak to opravdu nestojí za nic.

HTC Desire S už je přecejenom jiná kategorie, výkon solidní, displej a jeho rozlišení na solidní úrovni, akorát bych vytkl starý Android 2.3, jinak docela dobrý.

Když už jsme u toho, tak prakticky za stejnou cenu se dá pořídil lepší HTC Windows Phone 8S, který má přecejen svižnější systém, navíc si mobil nemusíte brzdit antivirem, má výkonnější procesor a lepší podporu multimédii a sociálních sítí.

Pokud si nějakou korunku přidáte, tak určitě doporučím Nokii Lumii 800, to je mobil s vynikající výdrží baterie, vynikajícím foťákem a vysokým výkonem. Nevýhodou je jen absence slotu na paměťové karty. Ale vnitřní paměť 16 GB si myslím, že je bohatě dostačující 🙂

Však se mrkněte, určitě se Vám budou líbit, pokud chcete opravdu dobrý mobil za opravdu dobrou cenu.
Tenhle mobil nesplňuje ani jedno.
Doplňuji:
A ten HTC Legend, to je podobný krám jako ten Samsung Galaxy Ace – zbytečně vyhozené peníze.

Upravil/a: Bedy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tuCZek

Z těchto tří je určitě lepší HTC Desire S.
Já osobně mám raději prostředí Samsungu a pokud by jste si připlatila,do­poručil bych opravdu vydařený Samsung Galaxy S III Mini (i8190).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Bedy

Za tu cenu, co se prodává Samsung Galaxy S III Mini se dají pořídit i lepší mobily nebo stejně dobré mobily za nižší cenu…

před 4055 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek