Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jas displeje u notebooku

Ahoj lidi,
tak jsem jednou chtěl dělat něco na notebooku(NB) a chtěl jsem zvýšit jas monitoru(intenzitu podsviceni) stiskl jsem tedy speciální klávesu Fn a zkoušel jsem která šipka zvyšuje intenzitu podsvícení a při tom jsem zmáčkl tu opačnou a snížil podsvícení na minimum a chtěl jsem to dát zpátky a v tom jsem si uvědomil, že se do toho NB před nedávnem vylila voda (máme šikovnou kočku)a tato voda zapříčinila nefunkci nekterých kláves a šipka ktrerá při kombinaci se spec. klávesou Fn zvyšuje intenzitu podsvícení patřila mezi ty nefunkční. Bohužel na externí klávesnici tlačítko Fn není a klávesouvou zkratku nemohu nakombinovat(každá klávesa na jiné klávesnici. POdobně se dá měnit i síla zvuku a ta se dá i normálně myší nastvit. Ale podobné nastavení intenzity podsvícení displeje jsem jinde nenašel a klávesovou zkratku nemohu použít.

NB: Acer Aspire 3003LMi
zjednodušeně: Jak nastavit jas displeje(intenzitu podsvícení) u notebooku jinak než klávesovou zkratkou. Důvod výše.

Díky moc
PS. Omlovám se za chyby a superdlouhé věty ale psal jsem to pod vlivem únavy.

Předmět Autor Datum
Tak si odpovím sám, Stáhnul jsem si soft Empowering který byl sice na webu určený projiné NB ale i p… poslední
DiGGiT 31.12.2008 00:52
DiGGiT

Tak si odpovím sám,
Stáhnul jsem si soft Empowering který byl sice na webu určený projiné NB ale i pro můj nastavení intenzity podsvícení funguje. Vděčím za to uživateli z jiného fóra.
Jen pro vysvětlení- Je to warez tak to chvili trvalo nez mi nekdo odpovedel a odpověď jsem dostal až poté co jsem zde napsal příspěvek. Příště budu poradnu brát 1. možnost...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru