Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem je poskozeny reproduktor v mobilu?

Zdravim mam uplne novy telefon a asi dvakrat se mi stalo ze pri volani reproduktor chrcel. Muze to byt nejaka vada? nic se s nim nestalo akorat jsem z neho jednou vyfoukaval necistoty tak do repraku spadla kapka sliny. Muze to reprak poskodit? ale to by chrcelo porad ne?

Předmět Autor Datum
Zdravim mam uplne novy telefon a asi dvakrat se mi stalo ze pri volani reproduktor chrcel. Muze to b…
Kurt 22.05.2011 11:12
Kurt
Je li nový, je na něj záruka. Nejste li si jistý, že je vadný, vyzkoušejte pouštění MP3, jestli to v…
Henessy 22.05.2011 16:57
Henessy
MP3 jedou v pohode a za posledni 3 dny mi to nezachrcelo ani jednou. Vlastne za celou dobu coz ho ma…
heloj 22.05.2011 18:49
heloj
Pokud ti to hraje čistě a hovory jedou, tak bych to neřešil. V servisu by to zkusili a pokud by to n…
Henessy 22.05.2011 21:16
Henessy
Tuhle závadu umí kovové ( magnetické) šponky, třeba od brusky. Přichytí se na magnet v reprouktorku… poslední
haj 03.07.2011 23:43
haj

Zdravim mam uplne novy telefon a asi dvakrat se mi stalo ze pri volani reproduktor chrcel. Muze to byt nejaka vada? nic se s nim nestalo akorat jsem z neho jednou vyfoukaval necistoty tak do repraku spadla kapka sliny.

Takže máte úplně nový telefon, ze kterého jste vyfoukával nečistoty (kde se tam vzaly, když je nový?) a přitom do něj naslintal? Svěřte to servisu, než tam ještě přidáte další biologický materiál.

Je li nový, je na něj záruka. Nejste li si jistý, že je vadný, vyzkoušejte pouštění MP3, jestli to váš telefon neumožňuje, zkuste volat na bezplatné linky, čímž dosáhnete většího zkušebního vzorku. Pokud se jedná o běžnou slinu a ne sputum (chrchel), měl by reproduktor vydržet. Mám za to že opravna stejně nepřijde na to, co se stalo. Plivat do repráku je málo obvyklé.:-D

MP3 jedou v pohode a za posledni 3 dny mi to nezachrcelo ani jednou. Vlastne za celou dobu coz ho mam coz je asi 5 dni chrcel jednou pri hovoru ale to bylo asi slabym singnalem to bych neresil ale podruhe mi zachrcel kdyz jsem hovor polozil u sony ericssonu to vzdycky pipne po ukonceni hovoru a prave to se me zdalo ze zachrcelo. Tak nevim myslite ze je fakt vadnej?

Tuhle závadu umí kovové ( magnetické) šponky, třeba od brusky. Přichytí se na magnet v reprouktorku a pak telefon chrčí. Ostranit z něj jdou ale velmi špatně, líp reproduktorek v mobilu vyměnit - vlastní zkušenost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru