Avatar uživatele
zjentek

Co vlastně ve skutečnosti chtějí tito lidé? Neví to někdo zde?

https://www.no­vinky.cz/doma­ci/468581-bures-za-katr-pujdes-tisice-lidi-demonstrovaly-proti-babisovi-cast-zamirila-na-hrad.html

Od r. 1989 nepamatuji vyšší politickou korektnost, nežli je dnes. Od těch časů je to první období slušnosti v politice. Je klid, pohoda. Krade se jen střídmě a zřídka. Vedle Klause, Langera, Topolánka atp. působí Babiš jako naivní postavička z pohádkového seriálu pro děti, kdy ve své dětinské naivitě přináší dobrotivost pro všechny a ani nevidí, co mu za to za každým rohem hrozí. Dále politici se „za Babiše“ chovají důstojně, poslední hulvát zmizel z politiky někdy s Rathem, i Kalouskovi „spadla brada“ a pak rychle polknul a zavřel ústa doufejme nadobro, a to vše navzdory faktu, že na hradě trůní pan Zeman. Probůh, jakou vyšší úroveň, než je PRÁVĚ NYNÍ, by tito demonstranti ještě chtěli? Životní? Jo? A z jakého modemu se má vycházet? Protože já jsem starší než přesličky před uhlem a nic důlstojnějšího a korektnějšího než je PRÁVĚ NYNÍ v politice nepamatuji!

PŘECE KDYŽ SNÍM KOBLIHU, NEMŮŽU JI TAKÉ MÍT! Nebo je všechno úplně jinak?


Zatím nejpravděpodobněji se jeví názor magoravkleci. Později možná nominuji. Má ještě někdo další, možná i zajímavější ná­zor?

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? led, dudu, ivzez, marci1, independent před 2209 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… jen se jim nelíbí, že volby nevyšly podle nich, tak křičej, že je to špatně, oni si totiž demokracii představují tak, že musí vyhrát demokraticky ten správný (rozuměj jejich kandidát), jinak je to zfalšovaný, ovlivněný Ruskem, zatměním měsíce a bůhví čím ještě jiným … vono těch průšvihů s dotacema jako je čapí hnízdo je daleko víc, ale lidi už asi zapomněli na Kalouskovy padáky …

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?dudu Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Bojí se Babiše jako čert kříže. Vědí, že pokud on a jeho vláda získá důvěru, zachová se stejně jako oni – nechá naplno odhalit jejich lumpárny. Proto se Kalousek a jemu podobní neštítí manipulovat i s masami zejména mladých lidí.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Mc Merkurion Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Lidé ve skutečnosti demonstrovali za Kalouska. Babiš je jen zastírací kulisa. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Ani mně se nelíbí vyšetřovaný
nebo trestně stíhaný premiér…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

Pocit, že teď je vše v pořádku je naprostá iluze. Jen ty levárny dělají ti, co jsou dnes u kormidla. Náhrada na důležitých postech, zlatá koryta pro kámoše, čistky v aparátech co by jim mohly ublížit, obsazení klíčových míst svými lidmi, podivné machinace a zakázky, snahy zpeněžit co tu ještě zbylo, no a to vše za pokřiku, že se budeme mít lépe, když OSVČ zdechne, neb moc přece patří dělnické třídě.

Jen ty tupé ovce jaksi zapomněli, že ta dřívější doba asi tak špatná nebyla, když se našli tací, co si za tu dobu vydělali miliardy, v čele s jejich guru Babišem. O morálním pokřivení čerpání na Čapák, korunový ošul aby nemusel platit daně dalších 20 let, nechtějí ani slyšet a blábolí cosi o tom, že když to zákon umožňoval, proč by toho nevyužil. Tak ale počkat, pokud měli všichni stejné šance, pak musíte za svůj stav, kde jste dnes, vinit jen sami sebe, nikoli souseda živnostníka, který teď (na sebe) dře, zatímco vy koukáte do pc a na něj nadáváte, že dře málo na vás.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
magorvkleci

Ti hloupější z těchto lidí chtějí sami sebe přesvědčit, že mají lepší charakter a vyšší intelekt než lidé ostatní. Ti chytřejší to prostě mají v popisu práce.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Andrej odhalil v kauze hnízdo svůj morální charakter, ale nemusel porušit zákon.
Dotace na hnízdo byla v roce 2008 a dlouhá léta se nic nedělo, když Andrejko a jeho hnutí už je líp začalo stoupat vzhůru, tak konkurence začala kvičet.
Zpráva našich vůdců OLAF je také neslaná nemastná spíše doporučuje stíhat Andrejka, ale žádný důkaz.
Takže jak hlásilo rádio Kikiryký, možná se nezávislá policie, nechala zatáhnout do politických hrátků od mušketýrů, ze stran které míří k trvalému zániku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Edison

To, jak Bureš na veřejnost působí je jeho maska. A je hodně kvalitní. A lidi mu to žerou. Ono by to chtělo si o jeho minulosti, praktikách, způsobech… něco přečíst. Jenže to se lidem nechce, protože líbiým řečem se právě pro tu líbivost říká líbivé. Málokdo chce slyšet o temné realitě. V r. 89 také lidi opustili jakés životní jistoty, šli za svobodou za cenu jistot. Co tedy chtějí? Skutečnou pluralitu. Nechtěj vládu jednoho muže (něco podobného jsme tu už měli). Chtějí víc, než drobky. Nechtěj plný pupky koblih, chtěj dosáhnout i na gulášek. Přitom nikdo netouží po bažantech…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Neřekl bych, že to je dnes zrovna idylka, ale budiž. Vždycky se najdou lidí, kteří nadávají vždycky a na všechno. Tohle je názorný příklad nedávno zde vzpomínané davové psychózy. Houbeles – to je přímo hysterie!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

„Maškaráda
Videli ste už niekedy maškarný bál? Ohnivé úbory masiek farbistým vírom roztočia ulice, tu výstredne nehanblivé, tam nábožne pokorné šaty všetkých možných strihov a foriem kričia, vrieskajú, plačú a my, pritisnutí k múru čierneho domu, nestačíme otvárať oči, aby sme tú celú šialenú trmu-vrmu zachytili. Sú teraz sviatky počestných občanov, čím sporiadanejší a cnostnejší, tým bezuzdnejšia a frivolnejšia je je maska.
Ono sa síce hovorí: myslieť si môžeš, čo chceš, ale nie tak v čínskej republike. Tu si odsúdený razdva. Nuž, si dajte pozor a ak chcete vidieť maškary a ich hurhaj, len sa pozrite okolo seba na vyvýšené miesta.“

Zdá sa vám to povedomé a podozrivo podobné tomu, čo sa deje dnes okolo?
Príbeh sa však odohráva roku Pána 1925, dňa 4.februára, keď „Pravda chudoby“ opísala boje o koryto, nie dnes…

Je apríl 2018. Už nie sú fašiangy, treba pracovať a nechať aj iných pracovať. Inak nám čas a budúcnosť pretečie ako voda medzi prstami.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hapiky

Babiš to zřejmě myslí „upřímně“ stejně jako Gross. Přitom (mimochodem) nezapomíná na sebe. Otázka: Který(kolik)Čechů v minulém volebním období zbohatlo (hlavně) vlivem státních dotací o dvacet miliard? Já myslím že jen jeden. Důležité je, a to je hlavní,že to myslí upřímně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Autácek ta posle věta byla mířena na mně? Tak to prrr, bo ja sem si SVŮJ KOBLIH skoval pěkně do chlebarně, nebo jak temu říkáte mimo Prajzsko, zkrátka nezbaštil jsem to na první dobrou! A po státu NIC nehcu, VČETNĚ DŮCHODU! Takže TY pro mně URČITĚ prdel nikam nezvedáš. Tož tak, synku, tož tak..
To mně zase naopak vaděj TI nikomu neprospěšní podnikatelé, kteří napříč trhem šíří JENOM jejich osobní pocit, jak DŘOU a jsou sedření a přitom jediným smyslem jejich konání je JEJICH VLASTNÍ prospěch, zatímco CELÝ OKOLNÍ SVĚT jejich počínáním KRUTĚ trpí a to nemluvím zrovna o dřevařských spol. v jižní americe či facebooku! Ale hlavně také ti, kteří počátkem roku přinesou na finančák almužnu a za socku považují každého, kdo je v Bille předjede vozíkem a z košíku mu kouká romadur, zatímco PÁN PODNIKATEL SI VEZE TVARŮŽEK!

před 2209 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Samožřejmě k tomu všemu tam chudák veze nějaký falešný romadur, ne ten od Madety, kde pravá láska je skutečně cítit! ;p

před 2209 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Edison

Což u ANO se o demokracii mluvit nedá. A nevadí jim, jak vyšly volby, ale jak vítěz voleb s ostatními jedná. A jak Zimolu nemám rád, tak to trefil celkem dobře: „Chceme být koaličními partnery, nikoli koaličním přívažkem.“

před 2210 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

*vnímám zde důstojnost navzdory faktu, že pražský hrad se stává jakousi eklosí hulvátství, jenž by se v důsledku mělo úrodně šířít do všech koutů země. To se ale v živočišné říši děje také- v jeden moment se na jednom místě přemnoží jak slunéčka, tak i mšice.

před 2210 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ivzez

Hulvátství je živočišného původu?

před 2209 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

To záleží jen na vás. Jde jen o to, kam se sama řadíte- buď jste živočich anebo člověk, čili buď zapadáte do říše anebo se lišíte.

Živočišný druh může sám sebe vyhubit už jen pouhým odlišováním se od zbytku „říše“. A jednou už to tady bylo- snědli jsme jablko… a neměli jsme práva! Vzpomínáte?

před 2208 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Edison

Hysterie se vede kolem komunistů. Furth a stále. Ale tihle lidé nenadávají pořád a na všechno. Ale teď a na Burešovo usurpování si moci NAD VŠÍM.

před 2210 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek