Předmět Autor Datum
http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&rl s=cs&as_q=co+to+je+windows+media+center&as_epq=&a…
marekdrtic 01.05.2010 13:10
marekdrtic
díky, ale taky jsem se ptal jak vlastně funguje ta televize v tom, jestli to je tv pres net nebo se…
krakenuss 01.05.2010 13:20
krakenuss
Oni ti k tomu nedodali návod? Nejčastějším způsobem sledování televizního vysílání v aplikaci Media… poslední
jirka44 01.05.2010 13:24
jirka44

Oni ti k tomu nedodali návod?

Nejčastějším způsobem sledování televizního vysílání v aplikaci Media Center je připojení televizního signálu do integrované karty televizního tuneru. Mnoho počítačů s aplikací Media Center není vybaveno televizním tunerem. Informace o přidání karty televizního tuneru naleznete v tématu Co je třeba vědět před přidáním televizních tunerů pro použití v aplikaci Windows Media Center? Při prvním spuštění aplikace Media Center můžete použít průvodce televizním signálem, který vás provede procesem instalace.

aplikace Windows Media Center nabízí spoustu zábavy, jako:
sledování, pozastavení nebo záznam živého televizního vysílání. Další informace o sledování a nahrávání naleznete v tématech Sledování televizního vysílání v aplikaci Windows Media Center a Nahrávání televizního vysílání v aplikaci Windows Media Center.

Zobrazení prezentace vlastních obrázků. Další informace o přehrávání prezentací naleznete v tématu Přehrávání videa a prohlížení obrázků v aplikaci Windows Media Center.

Přehrávání skladeb z knihovny hudby nebo disků CD a DVD. Další informace o přehrávání hudby a disků DVD naleznete v tématu Poslech hudby v aplikaci Windows Media Center. Přehrání disku CD nebo DVD v aplikaci Windows Media Center.

Další informace o možnostech aplikace Windows Media Center naleznete v tématu Použití aplikace Windows Media Center: doporučené odkazy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru